Neem contact op

Solliciteren vanuit je kracht en weer in je eigen mogelijkheden geloven

Digitale mediawijsheidtraining met als inzet: solliciteren 

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf!

Solliciteren

Laat jij zien wie je bent? Je capaciteiten en je motivatie staan in je brief en cv, maar pas jij als mens wel binnen het profiel van de werkplek?  Je persoonlijkheid, je thuis voelen op een nieuwe werkplek is zowel voor de werkgevers als voor de werknemers van essentieel belang.
Wie is die mens die nu solliciteert?

Presentatie

 Als coach begeleid ik je op een zo natuurlijk mogelijke manier om jezelf te presenteren met alles wat daarbij hoort. Ik stel je op je gemak, leer je dingen bij en we kijken heel erg goed naar wat er bij jou past! Door middel van oefeningen ga je jezelf letterlijk in kaart brengen. Veiligheid en respect staan hoog in het vaandel tijdens de trainingen

Mediawijsheid

Nu is dit je kans om veel te leren over fotografie en film. Stukje montage en spelen met beelden komen aan de orde. Misschien een beetje ongemakkelijk soms maar als je er overheen bent kan je zoveel over jezelf ontdekken, dat sterkt je in je gesprekken.

Inclusief

4 cursusbijeenkomsten

Aanvullend ict materiaal

Deskundige begeleiding

Cursusmateriaal

4 tot 12 personen

Tijden

1 dagdeel

9:00 – 11:30

13:30 – 16:00

19:30 – 21:30

Wensen

iPads (met oplader)

Koffie en thee

Afgesloten ruimte met privacy

Draadloos internet

Reviews

Prettig gezellige en leerzame training. Ik heb vooral geleerd hoe ik mezelf kan presenteren bij een sollicitatiegesprek, hoe ik foto’s kan nemen van mijzelf en hoe het programma Imovie werkt.

Olesya

Door creatief te zijn anders naar mezelf te kijken. Dat ik een stap durft te zetten om mezelf te willen presenteren voor de opstart van mijn bedrijfje. Dank voor het helpen met de nieuwe plannen en de praktische informatie daarover.

Claudia

Aanvraag training Presenteer Jezelf

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Instelling

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Heeft u een specifieke vraag?

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Presenteer jezelf
  Average rating:  
   16 reviews
   by Aniek
  Mooie kans

  Voorafgaand aan de workshop had ik gedacht dat de nadruk meer zou liggen op je presenteren tijdens een sollicitatiegesprek en niet op het maken van een filmpje. Desondanks ben ik tijdens de workshop keihard geconfronteerd met mezelf. Door deze confrontatie aan te gaan heb ik wel inzicht gekregen in waar ik nu sta en wat er nog moet gebeuren om weer de arbeidsmarkt op te gaan.

   by Edwin
  Top online training! Presenteer Jezelf online

  Ik heb er veel aan gehad, dit is mijn eerste keer dat ik online meedoe met een onlinecursus.
  Ik vond het heel interessant, het was leuk om te zien hoe je dan een filmpje kan maken dat ik wel ga gemaken maar dat komt nog. Druk met mijn baan Ik ga het nog wel uit puzzelen en zeker gebruiken bij de sollicitaties die ik nog ga doen.

   by Margreet van Studio-leefstijl
  Een echte aanrader!

  Deze training is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan en zijn/haar kansen wil vergroten door goed beslagen ten ijs te komen. Maar ook voor al degene die zich afvragen of zij nog iets anders willen gaan doen of voor zzp’ers die hun bedrijfje op de markt willen zetten.
  Gedurende de training begeleidt Jacqueline je stap voor stap tot de juiste inzichten. Je weet wat wat je zoekt in een nieuwe functie, wat je te bieden hebt, maar ook waar je niet naar op zoek bent en hoe je kunt voorkomen dat te krijgen.
  Door al de geleerde inzichten te vertalen in een presentatie-video ben ik tot een uniek product gekomen dat meerwaarde heeft en waar ik enorm trots op ben!

   by Sandra

  De cursus presenteer jezelf online was erg leerzaam en leuk! Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online cursus deed en zo leerde ik op dit vlak ook nog van alles. Jacqueline is een enthousiaste, leuke docent, daar heb je zeker iets aan. Ook na de cursus gaat ze me nog helpen met een aantal vraagstukken, super fijn,

   by ...

  Gezellige en leerzame cursus.
  Jezelf leren kennen, ieder doet het op zijn eigen wijze. Geleerd om een filmpje te maken van mezelf.
  Je wordt in je waarde gelaten en mijn sterke punten worden benadrukt. Ik heb ervan geleerd en genoten.
  Bedankt Jacqueline

   by Angela

  Ik vond de hele training heel inspirerend en leerzaam. Ik ben ook heel blij dat ik dat ik uiteindelijk toch nog aan kon haken, goed initiatief absoluut
  Ik vond het inspirerend omdat je enerzijds kom je in contact met de mogelijkheden die online gebeuren met zich meebrengt want voor mij is het ook de eerste keer.
  Ik sta eigenlijk versteld van hoe mensen juist via allerlei verschillende media of die devices zoals dat dan heet kunnen deelnemen aan een en dezelfde meting en de tools die er inderdaad wel voorhanden zijn.
  Om mijn filmpjes te laten zien en schermen te delen en notities te delen met allemaal speciale dingen dat vind ik zo heel leuk om daar inzicht te krijgen en leerzaam omdat je dus wel wordt gedwongen om daar dan eventjes mee aan de slag te gaan.

   by Theo
  Presenteer Jezelf online

  Theo
  Ik heb er veel aan gehad, dit is mijn eerste keer dat ik online meedoe met een onlinecursus.
  Ik vond het heel interessant, het was leuk om te zien hoe je dan een filmpje kan maken dat ik wel ga gemaken maar dat komt nog. Nu nog druk met de afronding van mijn oude baan maar ik ga het nog wel uit puzzelen en zeker gebruiken bij de sollicitaties die ik nog ga doen.

   by Ruud
  Dit is geen "like", maar een welgemeend compliment

  Via via op Jacqueline van Arti-Tof gestuit en de workshop 'beter presenteren' gevolgd. Met succes: ik heb weer een extra skill in de rugzak. En dat voor iemand die onze moderne beeldcultuur met argusogen bekijkt. Jacqueline neemt je als coach zonder poespas, met een scherpe blik en luisterend oor mee op pad naar jouw mogelijkheden op het gebied van zichtbare communicatie. Toegankelijk, vertrouwd, verfrissend en effectief. Arti-Tof = Arti-Top!

   by Lisette

  Tijdens de cursus Presenteer Jezelf ga je op een andere manier naar jezelf kijken. Dit is een mooi uitgangspunt voor je eigen videoproductie. Hierdoor krijg je een ontzettend professioneel filmpje wat je voor je sollicitaties kunt gebruiken.

   by ......

  Onlangs de cursus Presenteer Jezelf bij de nieuwe veste in Breda afgerond. Het eindproduct mag er zijn, een filmpje in het kader van vernieuwend solliciteren maar Jacqueline laat je ook kennismaken met de voor jou juiste koers waardoor je stof
  tot nadenken hebt. Dat doet ze door haar jarenlange ervaring in coaching.

  Page 1 of 2:
  «
   
   
  1
  2
   
  »