Presenteer Jezelf

Solliciteren vanuit je kracht en weer in je eigen mogelijkheden geloven

Digitale mediawijsheidtraining met als inzet: solliciteren 

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf!

Solliciteren

Laat jij zien wie je bent, wel je capaciteiten via je cv en je motivatie via je brief maar pas jij binnen het profiel van de werkplek als mens? Je persoonlijkheid, je thuis voelen op een nieuwe werkplek is zowel voor werkgevers als werknemers van essentieel belang. Wie solliciteert er nu, als mens.

Presentatie

 Als coach begeleid ik je in een zo natuurlijk mogelijk manier je te presenteren met alles wat daar bij hoort. Ik stel je op je gemak, leer je dingen bij en we kijken heel erg goed naar wat er bij jou past! Door middel van oefeningen ga je jezelf letterlijk in kaart brengen. Veiligheid en respect staan hoog in het vaandel tijdens de trainingen

Mediawijsheid

Nu is dit je kans om veel te leren over fotografie en film. Stukje montage en spelen met beelden komen aan de orden. Misschien een beetje ongemakkelijk soms maar als je er overheen bent kan je zoveel over jezelf ontdekken, dat sterkt je in je gesprekken.

Inclusief

4 cursusbijeenkomsten

Aanvullend ict materiaal

Deskundige begeleiding

Cursusmateriaal

4 tot 12 personen

Tijden

1 dagdeel

9:00 – 11:30

13:30 – 16:00

19:30 – 21:30

Wensen

iPads (met oplader)

Koffie en thee

Afgesloten ruimte met privacy

Draadloos internet

Reviews

k was op zoek naar het creatieve in mijzelf wat in de loop der jaren toch echt een heel stuk minder is geworden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn hoofd af en toe eens leeg te maken, iets wat ieder mens nodig heeft vandaar mijn aanmelding.

Bij de eerste les even elkaar leren kennen maar dit gaat erg snel. 10 x per jaar een rondleiding door diverse schilderkunsten en alle facetten die daarbij horen, echt leuk en interessant om dit eens mee te maken. Jacqueline is een bedreven mens met liefde voor haar vak die graag voor haar cursisten klaarstaat maar ze ook in hun waarde laat. Na 3 lessen heb ik nog niet echt de kunstenares in mijzelf gevonden maar ik geniet er wel van, bedankt Jacqueline!

Daan

Op woensdagavond schilder ik 1x per maand in de ateliergroep. Een avondje ontspannen vrij schilderen in een gezellige sfeer. met goede materialen, goed licht, muziekje op de achtergrond en lekkere koffie! Een avondje echt even voor mezelf, waar ik naar uit kijk! Jacqueline geeft je de ruimte om je eigen stijl te ontdekken en is er om je net dat stapje verder te laten nemen. Daardoor blijft het resultaat steeds verrassen!

Emmy

Aanvraag training Presenteer Jezelf

Voornaam Achternaam E-mailadres Telefoonnummer
Instelling Straatnaam en huisnummer Postcode Woonplaats

Heeft u een specifieke vraag?Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Arti-Tof
Average rating:  
 0 reviews