Eigenvaardigheid

Een woensdagmiddag de maand om jouw creativiteit met tekenen en schilderen te ontdekken, uit te diepen, op te halen.

Ben jij als leerkracht soms wat onzeker over je eigen kunnen? Aan de hand van opdrachten maak je kennis met uiteenlopende schilderstijlen, materialen en technieken. Er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Afsluitend met een drankje en wat lekkers, evalueren we elkaars werk. Uiteraard is er een koppeling naar je onderwijs maar jouw  ontwikkeling in vaardigheden staat centraal!

Jij staat centraal dus je mag ook kiezen wat je allemaal wilt leren en ontdekken

Ontdekken

 Je krijgt een groot variëteit aan materialen en technieken wilt uit  proberen met diverse technieken. Kies ook deze optie als je abstract, landschap, grote opdracht van alles wilt doen in je cursus.

Abstract

Abstract is lastiger dan sommige mensen denken. Je kan natuurlijk zomaar wat verf smeren maar of dat de lading dekt van een goed abstract werk… Bij 10x abstract leer je op diverse wijze een abstract werk opbouwen.

Landschap

Landschappen schilderen is super leuk om te doen! De diversiteit is groot. Vele techieken en  de verschillende materialen waarin je kan uitwerken komen aan de orde.

Waarneming

Objecten in de ruimte vangen in het platte vlak is een kunst op zich! Goed kijken is essentieel en soms ook nog best lastig. Wil jij dit graag oefenen? Dan kan dat bij deze cursus.

Grote opdracht

 Interessanter is soms om wat langer aan een werk te werken, meerdere avonden. Dus complexere opdrachten en technieken krijgen hier een kans. Proces wordt belangrijker dan product (resultaat).

Portret

Weten hoe een portret is opgebouwd. Welke regels er zijn en hoe maak je het nu lijkend op de persoon die je wilt natekenen of schilderen?kan zomaar een van jouw keuzes zijn om eens aan te proeven of je vaardigheden uit te diepen

Inclusief

10 cursusbijeenkomsten

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

6 – 10 personen

Tijden

Woensdagmiddag 14:00 – 16:30

Op eigen school in overleg

Kosten

Cursusjaar loopt van september t/m juni.

€310 volledig cursusjaar per leerkracht.

 

Reviews

Wat een cadeautje dat ik onder werktijd heerlijk in het atelier van Jacqueline mocht werken aan mijn eigen vaardigheid. Tussen de opdrachten door werd soms wel de koppeling gemaakt naar het lesgeven op school. Ik durf meer met mijn beeldende lessen nu, maar ik heb weer geleerd hoe je kan genieten en soms kan worstelen met opdrachten. Dat is voor kinderen net zo natuurlijk en daardoor kan ik ze net iets beter gaan begeleiden. Ik weet het weer!

Anneke

Soms ervaar je tijdens het schilderen emoties en dat hebben kinderen ook. Het is heerlijk dat je nu zelf jezelf helemaal mag verliezen in een opdracht. Lekker spelen en loslaten!

Inge

Aanmelden eigenvaardigheid leerkrachten

Voornaam Achternaam E-mailadres Telefoonnummer
Instelling/Bedrijf Straatnaam en huisnummer Postcode Woonplaats

Heeft u een specifieke vraag?Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Eigenvaardigheid
Average rating:  
 0 reviews