Vijf avonden lekker experimenteren en een opbouw van een schilderij dat je nog nooit gedaan hebt!   Een proces met jezelf aangaan en het doek.

Stap 1: Je verkent en ontdekt met veel plezier het materiaal waar je mee bezig bent. Er is een honger naar nieuwe ervaringen.

Stap 2: . Je blijft experimenteren.  Je laat ook het toeval toe.

Stap 3: Je kunt ruimte geven, maar vooral ook ruimte nemen. Je durft eigenzinnig te zijn. Je kunt ook tegenvallers incasseren. En bovenal je kunt doorzetten.

Stap 4: Je bent in staat stapsgewijs te werk te gaan. Eenmaal gemaakte keuzes hou je niet krampachtig vast, maar kun je inruilen voor andere en betere als daar aanleiding toe is. Je staat open voor alternatieve keuzes zonder daarbij stuurloos te worden. Er is een verregaande ontwikkeling in vaardigheden. Er zijn realistische verwachtingen. Je durft naar buiten te treden met jouw vormgeving en expressie.

Stap 5: Je kunt nu in een vormgevingsproces soepele overgangen maken van het ene niveau naar het andere. Je kunt experimenteren zonder goed en fout. Je kunt het toeval benutten, je kunt verrast en verwonderd raken en je bent je bewust van hetgeen je wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Je zoekt een weg tot verwerkelijking van je plannen en komt tot nieuwe vormgeving. Er is een sterke binding met je ‘product’.

 

Staat dit proces jou aan? Wil jij met inspirerende opdrachten een werk in 5 avonden opbouwen?  Wil jij 5 avonden lekker aanrommelen op twee doeken?
Kom dan naar deze korte cursus!

Overzicht

Tijd 19:30 – 22:00
Datum  september/oktober vol

2020

januari: 7,14,28

februari 4 en 11

(nog 6 plaatsen)

 

U krijgt
  • Alle benodigde kunstzinnige materialen
  • Deskundige begeleiding
  • Onbeperkt koffie en thee met iets lekkers
  • Een drankje aan het einde van de avond
Kosten €175

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arti-Tof
Average rating:  
 10 reviews
by Joyce Braaksma on Arti-Tof
Geweldige ervaring

Wat is dit een geweldige ervaring, uitproberen met verf, verplichte opdrachten uitvoeren en daardoor niet weten wat hier uit komt. Heerlijk om uit je comfort zone te komen, soms moeilijk maar zeker bevrijdend.
Voor september weer aangemeld, dan gaan we weer lekker aan de slag met de hele groep.
Tot september Jacqueline!

by Joyce Braaksma on Arti-Tof
Geweldige avonden!

Wat waren dit geweldige avonden. Heerlijk bezig en gezellig samen ontdekken wat er gaat gebeuren op het doek. Veel uitdagingen en spannend wat je met het doek en verf gaat en kan doen.
Jacqueline, heel veel dank voor de geweldige flow en ik kom graag in september voor een nieuwe flow. Mede cursisten, tot ziens in september.

by Sietske on Arti-Tof
Echt een avond voor jezelf

Al een tijdje liep ik met de gedachte weer eens iets voor mezelf te gaan doen waarin ik Mn creativiteit in kwijt kon. Jaqueline raadde me deze cursus aan. Het was een schot in de roos, in een leuk relaxed gezelschap heerlijk creatief bezig zijn. Ik kwam regelmatig gestresst en gehaast binnen, en die stress was vaak binnen 5 min verdwenen. Twee uur lang niet denken maar doen, en weer helemaal zen naar huis😀👍🏼 Super om te zien dat de werken iedere week veranderden en dat de eindresultaten er bij iedereen zo verschillend en geweldig uitzagen! Bedankt Jaqueline voor jouw goede en gezellige begeleiding!

by Franka Mathijssen on Arti-Tof

Vijf hele fijne schilderavonden gehad. Lekker gewoon gaan, nog niet bezig met het resultaat. Fijn om je eigen ding te doen en indien gewenst tips te krijgen. Jacqueline voelt dit goed aan. Uiteindelijk 5 ontspannen avonden schilderen met een leuke groep en mooie schilderijen gemaakt.

by Ingrid Verhoef on Arti-Tof
In the flow

In the Flow gevolgd bij Arti- Tof.
Genoten van 5 avonden heerlijk uiting geven aan creativiteit met diverse materialen en kleuren wat geleid heeft tot 2 mooie doeken.
Volgend jaar ga ik weer.

by Nancy van den Broek on Arti-Tof

In the flow is een geweldige schildercursus ! Ik had totaal geen ervaring met een doek , maar wat super wat je kunt na 5 lessen....en hoe blij ik nu ben met mijn schilderijen !
Jaqueline staat je bij met de juiste adviezen, zeer ervaren !
Kortom een aanrader hoor !!

by Simone Mutsters on Arti-Tof
in de flow

5 avonden een zeer ontspannende beleving.....door Jacqueline word je op een professionele manier gecoacht naar het vrij schilderen..Het loslaten van vaste gewoontes was voor mij zeer bevrijdend en verrassend.....
En dit alles in een gezellige knusse ruimte...... een aanrader voor iedereen...

by Ingrid Swinkels on Arti-Tof
Go with the flow

Dit is heerlijk ontspanned. Ik heb "In the flow" dit jaar gedaan. Verassend spannend en ontspannend. Heerlijk steeds weer een verassing hoe het eindresultaat zou worden. Ik kom zeker terug! En wat Jacqeuline betreft. ... een lieve, sociale, creatieve vrouw. Echt een aanrader!
Veel plezier alvast,

Ingrid Swinkels

by Marjan on Arti-Tof

Ik kom al een tijd bij Jacqueline en dit was nieuw voor mij. Vijf weken achter elkaar werken aan twee doeken. Elke week zonder plan aan de slag en aan het einde van de avond al blij zijn met je eindresultaat. Maar die week daarna werd hij nog mooier (en heel anders)... Echt in de flow richting een mooi eindresultaat. Als je iets miste in je doek was Jacqueline er om je werk nog krachtiger te maken. Alles loslaten en gewoon zien wat het resultaat is. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik zeker nog een keer ga doen bij Jacqueline!!

by Margot on Arti-Tof
Heerlijke avonden

De cursus In The Flow was heerlijk! Vijf avonden werken aan twee doeken, zonder precies te weten wat het eindresultaat zou worden. En precies dat, het niet weten, vond ik fijn. Gewoon voelen wat er in je opkomt en het werk laten ontstaan. Geen ingewikkelde opdracht, maar vanuit jezelf aan het werk gaan. Steeds op diezelfde twee doeken. Delen weghalen en/of aanvullen. Met deskundige tips, aanwijzingen en adviezen van Jacqueline. Erg fijn. De avonden waren ontspannend en gezellig. Een echte aanrader! En het eindresultaat? Daar was ik trots op:-)