Wil je graag tekenen of schilderen en kom je er thuis maar niet aan toe? Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Zoek je inspiratie en motivatie? Dan is onze 1 x in de maand cursus wellicht wat voor jou. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met uiteenlopende schilderstijlen, materialen en technieken. Er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Afsluitend met een drankje en wat lekkers, evalueren we elkaars werk.

10x in de maand kan je kiezen uit de volgende varianten:
I     Ontdekken van materialen en technieken met onderwerpen als hieronder mixed
II   Abstract 10x
III  Landschap 10x
IV  Tekenen en schilderen naar de waarneming 10x

V   Model tekenen – Portret 10x ( realistisch, abstract, figuratief ect)

VI   Meerdere avonden aan een grotere opdracht werken

VI    Atelier avond, zelf je opdrachten bedenken en vrij werken. Geen les!

 

Inschrijven is mogelijk, er is altijd ruimte voor een proefles!

De avond wordt altijd afgesloten met een evaluatie onder het genot van een drankje en een hapje.

Naast dat u zich op creatief gebied ontwikkeld, is het ook een totaal concept voor een avondje uit.
1x keer in de maand een cadeautje aan jezelf!
Voor alle materialen en versnaperingen wordt gezorgd!

Overzicht

Personen 4 tot 8 personen
Tijd
  • maandagochtend 9:00 – 11:30
  • maandagvond 19:30 – 22:00
  • dinsdagavond 19:30 – 22:00
  • woensdagavond 19:30 – 22:00
  • donderdagochtend 9:00 – 11:30
  • donderdagavond 19:30 – 22:00
U krijgt
  • Alle benodigde kunstzinnige materialen
  • Deskundige begeleiding
  • Onbeperkt koffie en thee met iets lekkers
  • Een glas wijn/frisdrank!aan het einde van de avond
Kosten €310 volledig cursusjaar in 2 termijnen te betalen.
Stroomt u gedurende het jaar in dan worden de lessen die al geweest zijn in mindering gebracht. Hierover wordt u uitvoerig geïnformeerd.
Proefavond €35 voor een avond. Daarna kan u beslissen of u verder gaat bij Arti-tof. 15 euro korting bij inschrijving van een jaarcursus!


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
1x in de maand
Average rating:  
 25 reviews
by Corry van Dorst on 1x in de maand
Ontdekkingstocht in kleur

Plezier en op meerdere vlakken uitdagend dat betekent voor mij het maandelijkse schilderavondje bij Arti-tof. Een ontdekkingstocht in kleur, materiaal en techniek. Dit jaar stonden naast de 'gewone' lessen ook naaktmodeltekenen en schilderen als Pollock op mijn programma. Fantastisch was dat. Wil jij ook op creatieve ontdekkingsreis? Vraag een proefles aan. Je krijgt er geen spijt van!

by Cindy Hugo on 1x in de maand
Tijd voor mezelf

November 2016, de eerste keer dat ik in contact kom met Jacqueline met een mooi resultaat. Een jaartje later een tweede keer en tot mijn verbazing weer een mooi resultaat. Ik begin te denken “Zou dit dan toch niks voor mij zijn?” Ik heb de sprong gewaagd en schreef me in voor de 1x in de maand. Ik heb er nog geen seconde spijt van. 1 maandagochtend per maand is het mijn moment. Beginnen met een kopje koffie en een babbeltje met de andere cursisten en dan aan het schilderen slaan. Een aanrader... twijfel je nog... niet doen... schrijf je snel in.

by Astrid on 1x in de maand

Fijne, gezellige schilderavond waarbij je kunt experimenteren met materialen en technieken. Met allerlei verschillende opdrachten waarbij er ruimte is voor je eigen inbreng word je steeds uitgedaagd en gestimuleerd om mooie dingen te maken. Lekker ontspannen creatief bezig zijn met de fijne ondersteuning van Jacqueline. Bedankt voor de afgelopen twee jaren. Komend jaar even te druk helaas, maar als het lukt kom ik daarna weer terug!

by Mireille on 1x in de maand
Leerzaam en leuk

Regelmatig worden met de kinderen de verfpotten en kwasten uit de kast gehaald, toen dacht ik hé, ik ben er eigenlijk best goed in en het is leuk! Hier ga ik wat mee doen. Even googlen en ik kwam bij Jacquline terecht. Zij is echt een vakvrouw en ik heb in 5 lessen enorm veel geleerd. Ik ga er zeker nog mee door.

by Pierre Bakkenes on 1x in de maand
Ontspannend inspannend

Ben gepensioneerd en heb een technische achtergrond. Voor de eerste keer ben ik creatief bezig. Het ontdekken van de verschillende materialen. Lekker ontspannen in een goede sfeer, duidelijke uitleg van Jacqueline en ook nog eens goede koffie. Reden te meer om er nog een jaar aan te plakken. Ik kan het alle creatieve mannen aanraden.

by Diana de Been on 1x in de maand
Heerlijk!

Dit seizoen toch weer begonnen met 1x in de maand creatief bezig zijn. Ik merk duidelijk verbetering met vorige keer. Het wordt echt steeds een beetje beter! En niks zo lekker als op maandagmorgen naar Jacqueline te lopen door de herfstlucht en dan je morgen te beginnen met een bak koffie en een opdracht die meteen je creatieve genen wakker schudt! Bedankt Jacqueline!

by bianca v Hooijdonk on 1x in de maand
heerlijk ontspannen

1 x per maand op woensdagavond naar arti-tof bij Jacqueline eerste keer was ik nog heel onzeker maar voelde me gelijk op mijn gemak super gezellig ook en wat bleek naar 20 jaar nog steeds heerlijk om te doen. Dus ik ga zeker verder eigen inbreng word ook zeker gestimuleerd door Jacqueline. Het is echt mijn avond heerlijk , tot na de zomer maar eerst nog heerlijk de eindopdracht afmaken. Echt een aanrader

by Maria Egelmeer on 1x in de maand
Trots

Sinds februari ben ik gestart met 1x per maand een avond schilderen bij Arti-tof. Ik heb daar ontdekt dat ik verborgen talenten heb en ik ben trots op mezelf!! Ik geniet steeds weer van een avond tijd voor mezelf. Jacqueline helpt me steeds goed op weg, legt uit welke technieken ik kan gebruiken en helpt waar nodig. Voor mij echt een avond genieten. Ik heb me weer aangemeld voor volgend jaar! Bedankt Jacqueline.

by Emmy on 1x in de maand
ontspannend aan de slag

Op woensdagavond schilder ik 1x per maand in de ateliergroep. Een avondje ontspannen vrij schilderen in een gezellige sfeer. met goede materialen, goed licht, muziekje op de achtergrond en lekkere koffie! Een avondje echt even voor mezelf, waar ik naar uit kijk! Jacqueline geeft je de ruimte om je eigen stijl te ontdekken en is er om je net dat stapje verder te laten nemen. Daardoor blijft het resultaat steeds verrassen!

by Theo on 1x in de maand
Fantastische proefles

Een schilderles bij Jacqueline is een bijzondere ervaring. Vanaf het begin neemt ze je mee op reis om jouw talent naar boven te halen. Je kiest een onderwerp en ze begeleidt je met advies, materialen en het uitleggen van techniek. Wat er dan gebeurt is onbeschrijflijk: je ziet het beeld wat je wilde neerzetten voor je ogen ontstaan met de juiste kleuren, het goede perspectief.... gras lijkt echt gras, de lucht is levensecht blauw met witte wolkjes.... bomen lijken in de wind te wuiven.... Het is alsof je in je eigen schilderij staat.
Vanaf september ga ik op cursus..... ik wil echt veel meer leren.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»