Over ons

Mijn missie binnen Arti-tof

Klanten die zich intellectueel willen ontwikkelen en nu vast zitten in denkpatronen waar ze uit willen. Hart en hoofd weer met elkaar verbinden en daarbij de vrijheid te ervaren op zeer diverse wijze een “probleem” aan te mogen vliegen.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor mij?

Ik maak alles bespreekbaar en vraag door daar waar anderen stoppen. Niet omdat ik er van overtuigd ben dat ik alles zo goed weet, maar juist omdat ik er vanuit ga dat de ander alles al weet, alleen moet het nog boven tafel komen. Ik sluit daarbij altijd aan bij de behoefte van de degene met wie ik praat. Door behoedzaam maar doortastend te werk te gaan, zet ik de klant aan het werk nog voor hij/zij het doorheeft. Het resultaat is opluchting, inzicht en energie.

Achtergrond informatie

In een licht, authentiek atelier in de achtertuin aan de Oude Bredaseweg 118 te Etten-Leur ligt het trainingscentrum  van Arti-tof. Desgewenst werkt Jacqueline ook op locatie van de opdrachtgever.
Ze traint werknemers van bedrijven met de trainingen Mentaal Tof, Focus Management en professionele communicatie.
Jacqueline is als trainer en docent Cultuuredcuatie verbonden als specialistische trainer bij Kunstloc. Hier begeleidt zij scholen in professioneel communiceren binnen teams, ouders en met kinderen. Daarnaast begeleid ze leerkrachten in de vorm van coaching-on-the job op gebied van pedagogiek, creativiteitsbevordering, vakintegratie  en procesgerichte didactiek. Jacqueline geeft ook vorm aan de nieuwe training cultuurcoördinator ICC voor Kunstloc en LKCA.

Daarnaast verzorgt Jacqueline trainingen in het Taalhuis van Bibliotheek Nieuwe Veste Breda, van Nieuwe Nobelaer Etten-Leur en Bibliotheek West-Brabant.  Hier geeft ze cursussen als digitale didactiek, Presenteer Jezelf op de arbeidsmarkt en Spreek je Uit voor nieuwkomers.

Persoonlijke groei, inspanning en ontspanning, ontdekkend tekenen en schilderen

Opleidingen

  • Master Coaching
  • Willem de Kooning Academie
  • Pabo Fontys

Locatie:  Oude Bredaseweg 118 te Etten-Leur

Locatie: eigen keuze, musea, scholen, bedrijfsruimte, horeca, parken…..

Voor bedrijven en grotere groepen en groepstrainingen kan er op diverse locaties gewerkt worden, zeker ook in het eigen bedrijf of op school. Jacqueline ontwikkelt graag voor u een training of workshop op maat en geeft graag verdere toelichting en antwoorden op al uw eventuele vragen.

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0874 (Medium)

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0807
PHOTO-2020-03-29-18-32-18