Over ons

In een prachtig rustiek Atelier in de achtertuin aan de Oude Bredaseweg 118 te Etten-Leur is de werkplek van Jacqueline Braat als beeldend kunstenares, creatief coach en docent en de vaste locatie van Arti-tof

Momenteel werk ik naast creatief coaching in mijn atelier en creatieve teken en schilderlessen/workshops ook als trainer bij Kunstbalie (hoe creëer ik als ICC-er draagvlak bij mijn team), creatief coach, teamtrainer op basisscholen voor de HR-pabo, docent beeldend HR-pabo,

cursusleider en beeldend coach in mijn eigen atelier, beeldend kunstenaar. Voorheen leerkracht Primair Onderwijs.

Jacqueline heeft een master Coaching afgerond bij Avans en heeft zich gespecialiseerd als creatief coach. Bij coaching hanteert ze al haar creativiteit, inzichten als beeldend kunstenares en diverse coachingstechnieken.

Persoonlijke groei, inspanning en ontspanning, ontdekkend tekenen en schilderen

Als individu, het onderwijs en het bedrijfsleven kun je op diverse manieren terecht bij Jacqueline Braat. Workshops en trainingen worden in kleine groepen in het atelier van maximaal 8 personen gegeven en de opdrachten zijn passend bij iedere persoon. Ervaring is absoluut niet noodzakelijk.

Voor bedrijven en grotere groepen en groepstrainingen kan er op diverse locaties gewerkt worden, zeker ook in het eigen bedrijf of op school. Jacqueline ontwikkelt graag voor u een training of workshop op maat en geeft graag verdere toelichting en antwoorden op al uw eventuele vragen.

Bedrijven

Onderwijs

Particulier