Over ons

Mijn missie binnen Arti-tof

Klanten die zich intellectueel willen ontwikkelen en nu vast zitten in denkpatronen waar ze uit willen. Hart en hoofd weer met elkaar verbinden en daarbij de vrijheid te ervaren op zeer diverse wijze een “probleem” aan te mogen vliegen.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor mij?

  • Ik stel vragen over zaken die niet gebruikelijk zijn
  • Ik maak alles bespreekbaar
  • Ik kan aansluiten bij de behoeftes van de klant
  • Ik kan om de muren heen van de klant en zet ze aan het werk voor dat ze door hebben dat ze aan het werk gezet zijn.

Achtergrond informatie

In een prachtig rustiek Atelier in de achtertuin aan de Oude Bredaseweg 118 te Etten-Leur ligt het trainingscentrum  van Jacqueline Braat als trainer, creatief coach en docent. Jacqueline werkt desgewenst ook op locatie van de opdrachtgever.

Jacqueline traint werknemers van bedrijven met de trainingen Mentaal Tof, Focus Management en professionele communicatie.

Jacqueline is als trainer en docent Cultuuredcuatie verbonden als specialistische trainer bij Kunstloc. Hier begeleidt zij scholen in professioneel communiceren binnen teams, ouders en met kinderen. Daarnaast begeleid ze leerkrachten in de vorm van coaching-on-the job op gebied van pedagogiek, creativiteitsbevordering, vakintegratie  en procesgerichte didactiek. Jacqueline geeft ook vorm aan de nieuwe cutluurcoordinatorentraining ICC training voor Kunstloc en LKCA.

Jacqueline traint ook voor Taalhuizen van Bibbliotheek Nieuwe Veste, Nieuwe Nobelaer Etten-Leur en Bibliotheek West-Brabant.  Hier geeft ze digitale didactiek, Presenteer Jezelf op de arbeidsmarkt en Spreek je Uit voor nieuwkomers.

Persoonlijke groei, inspanning en ontspanning, ontdekkend tekenen en schilderen

Opleidingen

  • Master Coaching
  • Willem de Kooning Academie
  • Pabo Fontys

Locatie:  Oude Bredaseweg 118 te Etten-Leur

Locatie: eigen keuze, musea, scholen, bedrijfsruimte, horeca, parken…..

Voor bedrijven en grotere groepen en groepstrainingen kan er op diverse locaties gewerkt worden, zeker ook in het eigen bedrijf of op school. Jacqueline ontwikkelt graag voor u een training of workshop op maat en geeft graag verdere toelichting en antwoorden op al uw eventuele vragen.

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0874 (Medium)

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0807
PHOTO-2020-03-29-18-32-18