Neem contact op

Over Mij

Creativiteit maakt een mens blij,
flexibel en open voor de wereld!

Creativiteit.
Vanaf kleins af aan ben ik in contact gekomen met creativiteit. Op verschillende manieren. Bloemencorso, Autour de Vincent, veel creativiteitslessen op school, handvaardigheid, tekenen en textiele werkvormen iedere week een uur! Veel oog voor muziek en theater door musicals op school. Later ben ik zelf veel gaan tekenen en schilderen. Uiteindelijk mezelf een mooi cadeau gegeven, kunstacademie Willem de Kooning met een onderwijsgraad. Daarna nog een master coaching met als specialiteit creativiteit binnen coaching. Toen begon het feest! Want alles komt dan langzaam uit mijn leven waar ik energie van krijg bij elkaar. Onderwijs, groei van mensen zien en creativiteit van mezelf en van anderen. het hoeft niet hoogdravend, ieder op zijn eigen niveau zien groeien en ontwikkelen is het mooiste wat er is!

En daar is dus mijn specialiteit: creativiteit in onderwijs, dienstverlenende sector en vanuit privé-cursussen die ik geef.

Ballen….
Ik doe graag verschillende dingen en ben graag beschikbaar voor anderen. Ik had veel ballen hoog te houden maar ongemerkt waren niet alle ballen oranje. Er zaten ook rode, gele en blauwe ballen tussen. Die waren dus van iemand anders!
Herken jij dit ook?

Door te leren deze terug te gooien, was het voor mij mogelijk om wel alle oranje ballen in de lucht te houden. Soms leg ik zelf een bal bewust neer omdat er andere prioriteiten zijn. Ik kan deze weer oppakken wanneer ik dat beslis. Juist de ervaring dat ik zelf beslis over wat ik wel en niet doe, aanpak of oppak geeft mij rust, energie, ruimte en voldoening.

Blij zijn met jezelf en keuzes maken die bij jou passen.
Ongeacht wat iemand anders daarvan vindt.
Dat gun ik jou ook!

Aan de slag

Heldere communicatie

Direct resultaat

Groot arsenaal aan coachtechnieken

Humor en enthousiasme

Persoonlijke groei, inspanning en ontspanning 

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0874 (Medium)

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0807
PHOTO-2020-03-29-18-32-18

Hier word ik blij van
Tijdens creatieve trainingen zie ik deelnemers, groeien als persoon. Meer nee durven zeggen, beter weten waar ze goed in zijn of bijvoorbeeld kunnen stoppen met pleasen.  Ik stel graag prikkelende vragen. Je voert gemakkelijkere gesprekken terwijl je creatief aan de slag bent.
Ik word daar zo blij van dat ik mijn baan bij de Hogeschool Rotterdam opgezegd heb en hier full time mijn werk van heb gemaakt.

Beleven met humor
Ik zend niet, je gaat lekker aan de slag, hierdoor gaan je ervaren en beleven.Stap voor stap krijg jij je eigen inzichten. .  Jij leert op een positieve manier beter je gedachtes te verwoorden, grenzen aan te geven en bewaken, en je talenten benutten. Meestal leer ik ook veel van jou, zelfreflectie blijft essentieel is mijn uitgangspunt Dit alles in een ontspannen sfeer en met een dosis gezonde humor.

Will jij jezelf of je team in de ontwikkelstand zetten dan denk ik graag met je mee.
Ik kom echt niet dat altijd met verf aan, andere actieve werkvormen zijn vaak zeker zo effectief.

Laat we eens bespreken wat je graag zou willen. Dus kopje koffie, ik drink hem graag met een beetje warme melk.
Zowel online als live kunnen we afspreken.

Groetjes

Jacqueline Braat