Over Mij

Ik gun je de regie over je eigen leven

Communicatiekanjer.
Een collega had andere kwaliteiten dan ik. Hierdoor werd samenwerken erg lastig. Ik stond zelfs op het punt om ontslag te nemen.  Dat was mijn eer te na. Na een gesprek met een communicatie-kanjer, leerde ik, hoe ik haar kwaliteiten wel kon waarderen en hoe ik om mijn eigen allergie heen kon.Wat een mooie ervaring was dat!

Die gaf mij enorm veel energie. Daardoor kon ik een waardevollere inbreng leveren dan voorheen voor mijn organisatie. Samenwerken werd ineens leuk ipv lastig. Helaas ging ze dat jaar nog met pensioen en baalde ik zelfs dat ze wegging.

Ballen….
Ik doe graag verschillende dingen en ben graag beschikbaar voor anderen. Ik had veel ballen hoog te houden maar ongemerkt waren niet alle ballen oranje. Er zaten ook rode, gele en blauwe ballen tussen. Die waren dus van iemand anders!
Herken jij dit ook?

Door te leren deze terug te gooien, was het voor mij mogelijk om wel alle oranje ballen in de lucht te houden. Soms leg ik zelf een bal bewust neer omdat er andere prioriteiten zijn. Ik kan deze weer oppakken wanneer ik dat beslis. Juist de ervaring dat ik zelf beslis over wat ik wel en niet doe, aanpak of oppak geeft mij rust, energie, ruimte en voldoening.

Blij zijn met jezelf en keuzes maken die bij jou passen.
Ongeacht wat iemand anders daarvan vindt.
Dat gun ik jou ook!

Aan de slag

Heldere communicatie

Direct resultaat

Groot arsenaal aan coachtechnieken

Humor en enthousiasme

Persoonlijke groei, inspanning en ontspanning 

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0874 (Medium)

20200504 Jacqueline Braat Arti-Tof marianschutte.nl-0807
PHOTO-2020-03-29-18-32-18

Hier word ik blij van
Tijdens creatieve trainingen zie ik deelnemers, groeien als persoon. Meer nee durven zeggen, beter weten waar ze goed in zijn of bijvoorbeeld kunnen stoppen met pleasen.  Ik stel graag prikkelende vragen. Je voert gemakkelijkere gesprekken terwijl je creatief aan de slag bent.
Ik word daar zo blij van dat ik mijn baan bij de Hogeschool Rotterdam opgezegd heb en hier full time mijn werk van heb gemaakt.

Beleven met humor
Ik zend niet, je gaat lekker aan de slag, hierdoor gaan je ervaren en beleven.Stap voor stap krijg jij je eigen inzichten. .  Jij leert op een positieve manier beter je gedachtes te verwoorden, grenzen aan te geven en bewaken, en je talenten benutten. Meestal leer ik ook veel van jou, zelfreflectie blijft essentieel is mijn uitgangspunt Dit alles in een ontspannen sfeer en met een dosis gezonde humor.

Will jij jezelf of je team in de ontwikkelstand zetten dan denk ik graag met je mee.
Ik kom echt niet dat altijd met verf aan, andere actieve werkvormen zijn vaak zeker zo effectief.

Laat we eens bespreken wat je graag zou willen. Dus kopje koffie, ik drink hem graag met een beetje warme melk.
Zowel online als live kunnen we afspreken.

Groetjes

Jacqueline Braat