Neem contact op

Deze training komt voort uit de behoefte van de ICC-ers die in samenspraak met het team de ambities voor cultuureducatie wil realiseren.

Jij hebt als ICC-er samen met je directie een ambitie ontwikkeld. Maar hoe kan je nu via DCL-proces werkelijk in de klassen zien dat jullie een DCL-school aan het worden zijn? In hoeverre wordt deze ambitie gedragen door je collega’s?

Is iedere collega enthousiast? Zit iedere collega’s in hetzelfde proces? Krijg je te maken met weerstand van je collega’s? Waar komt die weerstand vandaan? Wat hebben je teamleden nodig? Durf jij het te onderzoeken wat ze nodig hebben? Hoe kan jij deze weerstand omzetten in positieve acties?

De rol van de ICC-er binnen de school is hierin belangrijk. De ICC-er dient niet alleen over coachvaardigheden te beschikken, maar weet deze in te zetten en af kunnen stemmen op de fase waarin een collega zich bevindt. Durf jij je collega’s in proces te laten zijn.

De totale training bestaat uit 3 bijeenkomsten waarin we met elkaar aan het werk gaan. Tijdens de bijeenkomsten worden theorie, technieken en modellen uitgelegd en geoefend.

Trainingsbijeenkomsten:
8 mei   13:30 – 16:30
29 mei 13:30 – 16:30
19 juni 13:30 – 16:30

 

Nieuwe trainingsbijeenkomst:

11 september  13:30 - 16:30
9 oktober     13:30 - 16:3
13 november   13:30 - 16:30

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arti-Tof
Average rating:  
 1 reviews
 by Femke

Bevlogen coach op coaching. Fijne open houding, prettige sfeer in de groep van cursisten. Draagt de gesprekstechnieken ook zelf echt uit. Spiegel.