Neem contact op

Moeite met het organiseren van je werk binnen het onderwijs. Laatst staan creatieve vakken binnen je onderwijs geven. Deze cursus geeft je inzicht in je organisatie van je lessen met als specifiek uitgangspunt, winst behalen in je onderwijs door de beeldende vakken als verdieping te gaan zien. Niet meer bang zijn voor de speciale organisatie die daar bij komt kijken.

Een beeldende les starten en die binnen het uur organiseren en afronden is een klus op zich.  Deze opfriscursus, geeft je voldoende tools om dat waar te maken in je groep, waarbij je ook nog eens onder begeleiding je eigen beeldende vaardigheden weer opvijzelt. Je maakt kleine werkjes als doorkijkjes naar je eigen lessen in de klas. Zo ontdek je hoe je je beeldende lessen nog beter kunt organiseren, zodat ze een volwaardige invulling van je beeldend onderwijs vormen. Daarnaast maken we samen de transfer naar andere vakken binnen je onderwijs en koppelen we die met je beeldend onderwijs.

Inhoud

4 bijeenkomsten van 2  uur en 1 klassenbezoek in het atelier van Arti-Tof  met minmaal 4 maximaal  8 personen ( on het atelier

Indien de groep bestaat uit een groot aantal mensen (mag dan meer dan 6 personen maximaal 12 ) uit een team zal de cursus binnen de school plaatsvinden.

 

Kosten

Afhankelijk van de groepsgrootte, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Creatief organiseren I
Average rating:  
 0 reviews