Neem contact op

Ben jij gefascineerd door het tekenen van de schoonheid van het menselijk lichaam?

Vijf avonden kijken en op zoek gaan naar de juiste verhoudingen van het menselijk lichaam. Dit in beeld brengen is een mooie uitdaging.

De eigenheid van iedere persoon in beeld brengen ook!

Ontdek de Magie van het Modeltekenen: Modeltekenen is een van de meest intrigerende en uitdagende vormen van beeldende kunst. Het stelt je in staat om de essentie van het menselijk lichaam vast te leggen, met al zijn vormen, bewegingen en emoties. Of je nu een beginner bent die nog nooit een potlood heeft vastgehouden of een ervaren tekenaar die zijn/haar vaardigheden wil verfijnen, deze workshop biedt voor ieder wat wils.

Tijdens deze cursus krijg je de kans om te werken met live modellen, die speciaal voor jou poseren. Dit is een unieke ervaring die je helpt om de menselijke vorm en houdingen beter te begrijpen. Je leert technieken om de anatomie nauwkeurig vast te leggen en expressie over te brengen in je tekeningen.

Ervaring niet nodig.

Inclusief

5 cursusbijeenkomsten

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

een uitwerking

Kosten

 €175 twee avonden

 Dit is inclusief de modellen en alle materialen

Reviews

Een super leuke workshop modeltekenen gehad tijdens mijn vrijgezellenfeest! Leerzame begeleiding en een hele gezellige middag! Echt een aanrader!

Roos

Tekenen wat je echt ziet is nog niet zo makkelijk. Snel ga je dingen uit je hoofd doen. Goede observatie oefening en oog-hand coördinatie. Mooi hoe Jacqueline aan het einde van de avond zichtbaar maakt hoeveel je geleerd hebt. Dan heb je weer zin in de volgende avond. De haalbaarheid van de opdrachten zijn ook zo fijn! Zekers als starter met modeltekenen

Marieke

Lang geleden dat ik modeltekenen had gedaan en wat was het weer fijn om te doen. Totaal vergeten dat het zo leuk en fijn was. Ga het weer oppakken. Goed model, heel professioneel en fijne begeleiding. Op tijd tips en ruimte om zelf wat aan de rommelen

Agnes

Aanmelden Modeltekenen

  Naam (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Telefoonnummer (graag)

  Data (verplicht)
  woensdagavond: data onder voorbehoud: 31 januari, 6 maart en 13 maart, 15 mei, 5 juni

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel
  Create your own review
  Arti-Tof
  Average rating:  
   0 reviews