5x in the Flow

5 avonden via de verf in gesprek met jezelf en terug naar kind zijn om weer te mogen spelen met verf en kliederen!

Painting dialog met jezelf. Een gesprek dus met jezelf via verf, technieken, opdrachten en spel.
Niet therapeutisch maar wel in stilte aan de slag met jezelf op een leuke ludieke wijze. werk.

Flow is vooral spelen met verf. Een cadeautje aan jezelf. Ontspannen, geen prestaties op het doek
Je maakt twee schilderijen op een doek. Je voegt toe, haalt bewust weg, voegt weer toe alles is in constante beweging. Spel met vormen en beeldtaal.

Inclusief

5 cursusbijeenkomsten

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Een glas wijn/fris

Video

Informatie

Kosten: €175

Tijd: 19:30 – 22:00

Voor de volgende cursusdata zie het aanmelformulier onderaan de pagina

Reviews

Al een tijdje liep ik met de gedachte weer eens iets voor mezelf te gaan doen waarin ik Mn creativiteit in kwijt kon. Jaqueline raadde me deze cursus aan. Het was een schot in de roos, in een leuk relaxed gezelschap heerlijk creatief bezig zijn. Ik kwam regelmatig gestresst en gehaast binnen, en die stress was vaak binnen 5 min verdwenen. Twee uur lang niet denken maar doen, en weer helemaal zen naar huis😀👍🏼 Super om te zien dat de werken iedere week veranderden en dat de eindresultaten er bij iedereen zo verschillend en geweldig uitzagen! Bedankt Jaqueline voor jouw goede en gezellige begeleiding! Komend jaar ga ik het samen met mijn moeder volgen!

Sietske

Vijf hele fijne schilderavonden gehad. Lekker gewoon gaan, nog niet bezig met het resultaat. Fijn om je eigen ding te doen en indien gewenst tips te krijgen. Jacqueline voelt dit goed aan. Uiteindelijk 5 ontspannen avonden schilderen met een leuke groep en mooie schilderijen gemaakt. Heb het nu al 3x gevolgd, blijft een feestje!

Franka

Ik kom al een tijd bij Jacqueline en dit was nieuw voor mij. Vijf weken achter elkaar werken aan twee doeken. Elke week zonder plan aan de slag en aan het einde van de avond al blij zijn met je eindresultaat. Maar die week daarna werd hij nog mooier (en heel anders)… Echt in de flow richting een mooi eindresultaat. Als je iets miste in je doek was Jacqueline er om je werk nog krachtiger te maken. Alles loslaten en gewoon zien wat het resultaat is. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik zeker nog een keer ga doen bij Jacqueline!! 

Marian

Aanmelden 5x in de flow

Naam E-mailadres Telefoonnummer
Straatnaam en huisnummer Postcode Woonplaats

Cursus moment:
28 januari, 4 februari, 11 februari, 25 februari en 3 maartVOL
28 mei, 4 juni,11 juni,18 juni en 25 juni 2020
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Arti-Tof
Average rating:  
 15 reviews
by Annette on Arti-Tof
In the Flow

Ik heb voor de eerste keer meegedaan aan deze cursus (met echt 0 schilder ervaring) en het was echt ontzettend leuk om te doen. Soms had ik het gevoel dat het helemaal niks werd, maar Jacqueline gaf de geruststelling dat het uiteindelijk goed zou komen. En dat is ook zo uitgekomen. Het waren hele leuke, gezellige en leerzame avonden!

by Jbk on Arti-Tof
In the flow

Zo heerlijk, 5 avonden in de weer met verf, van alles ontdekken wat je ermee kan doen en dan maar zien wat eruit komt. Samen met anderen , elkaars ontdekkingen delen en proberen en er dan toch iets anders uit komt. Met veel plezier samen 5 avonden plezier maken en heel fijn bezig zijn.
Toch nog maal een keer deelnemen.

by Joyce on Arti-Tof
In the flow

In the flow, zou geweldig zijn om dit met collega's te kunnen doen. Echt ontspannend bezig zijn en 5 gezellige avonden bezig te zijn met een beetje uitdagen om vrij te zijn in het creëren van aparte kunst en kijken wat jijzelf er van kan maken.
Heel spannend wat er na 5 avonden voor een prachtige schilderwerken uit komen.
Onderleiding van Jacqueline die veel creatieve ideeën heefd, heb je altijd fijne avonden.
Ik kijk al uit naar de volgende flow!

by Claar on Arti-Tof

Nu 2 x "in the flow" geweest, zeer geslaagd concept, ik sluit me bij de vorige reviews aan.
In januari ben ik weer van de partij!

by Corrie on Arti-Tof

Voor de tweede keer heb ik deelgenomen aan deze cursus. En ik heb er weer van genoten! In goed gezelschap en goede begeleiding door Jacqueline, kon ik weer helemaal opgaan en mezelf verliezen in het schilderen. In januari ben ik daarom weer van de partij!!

by Joyce Braaksma on Arti-Tof
Geweldige ervaring

Wat is dit een geweldige ervaring, uitproberen met verf, verplichte opdrachten uitvoeren en daardoor niet weten wat hier uit komt. Heerlijk om uit je comfort zone te komen, soms moeilijk maar zeker bevrijdend.
Voor september weer aangemeld, dan gaan we weer lekker aan de slag met de hele groep.
Tot september Jacqueline!

by Joyce Braaksma on Arti-Tof
Geweldige avonden!

Wat waren dit geweldige avonden. Heerlijk bezig en gezellig samen ontdekken wat er gaat gebeuren op het doek. Veel uitdagingen en spannend wat je met het doek en verf gaat en kan doen.
Jacqueline, heel veel dank voor de geweldige flow en ik kom graag in september voor een nieuwe flow. Mede cursisten, tot ziens in september.

by Sietske on Arti-Tof
Echt een avond voor jezelf

Al een tijdje liep ik met de gedachte weer eens iets voor mezelf te gaan doen waarin ik Mn creativiteit in kwijt kon. Jaqueline raadde me deze cursus aan. Het was een schot in de roos, in een leuk relaxed gezelschap heerlijk creatief bezig zijn. Ik kwam regelmatig gestresst en gehaast binnen, en die stress was vaak binnen 5 min verdwenen. Twee uur lang niet denken maar doen, en weer helemaal zen naar huis😀👍🏼 Super om te zien dat de werken iedere week veranderden en dat de eindresultaten er bij iedereen zo verschillend en geweldig uitzagen! Bedankt Jaqueline voor jouw goede en gezellige begeleiding!

by Franka Mathijssen on Arti-Tof

Vijf hele fijne schilderavonden gehad. Lekker gewoon gaan, nog niet bezig met het resultaat. Fijn om je eigen ding te doen en indien gewenst tips te krijgen. Jacqueline voelt dit goed aan. Uiteindelijk 5 ontspannen avonden schilderen met een leuke groep en mooie schilderijen gemaakt.

by Ingrid Verhoef on Arti-Tof
In the flow

In the Flow gevolgd bij Arti- Tof.
Genoten van 5 avonden heerlijk uiting geven aan creativiteit met diverse materialen en kleuren wat geleid heeft tot 2 mooie doeken.
Volgend jaar ga ik weer.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»