4x in the Flow

4 avonden via de verf in gesprek met jezelf en terug naar het kind zijn om weer heerlijk te mogen kliederen en spelen met verf!

Painting dialogue  met jezelf. Een gesprek dus met jezelf via verf, technieken, opdrachten en spel.
Niet therapeutisch maar wel in stilte aan de slag met jezelf. Op een leuke ludieke wijze werken.

Jezelf het spel en spelen weer terug geven dat je als kind ergens bent verloren!

Inclusief

4 cursusbijeenkomsten

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Video

Informatie

Kosten: €155

Tijd: 19:30 – 22:00

Voor de volgende cursusdata zie het aanmeldingsformulier onderaan de pagina

Reviews

Al een tijdje liep ik met de gedachte weer eens iets voor mezelf te gaan doen waarin ik Mn creativiteit in kwijt kon. Jaqueline raadde me deze cursus aan. Het was een schot in de roos, in een leuk relaxed gezelschap heerlijk creatief bezig zijn. Ik kwam regelmatig gestresst en gehaast binnen, en die stress was vaak binnen 5 min verdwenen. Twee uur lang niet denken maar doen, en weer helemaal zen naar huis😀👍🏼 Super om te zien dat de werken iedere week veranderden en dat de eindresultaten er bij iedereen zo verschillend en geweldig uitzagen! Bedankt Jaqueline voor jouw goede en gezellige begeleiding! Komend jaar ga ik het samen met mijn moeder volgen!

Sietske

Vijf hele fijne schilderavonden gehad. Lekker gewoon gaan, nog niet bezig met het resultaat. Fijn om je eigen ding te doen en indien gewenst tips te krijgen. Jacqueline voelt dit goed aan. Uiteindelijk 5 ontspannen avonden schilderen met een leuke groep en mooie schilderijen gemaakt. Heb het nu al 3x gevolgd, blijft een feestje!

Franka

Ik kom al een tijd bij Jacqueline en dit was nieuw voor mij. Vijf weken achter elkaar werken aan twee doeken. Elke week zonder plan aan de slag en aan het einde van de avond al blij zijn met je eindresultaat. Maar die week daarna werd hij nog mooier (en heel anders)… Echt in de flow richting een mooi eindresultaat. Als je iets miste in je doek was Jacqueline er om je werk nog krachtiger te maken. Alles loslaten en gewoon zien wat het resultaat is. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik zeker nog een keer ga doen bij Jacqueline!! 

Marian

Aanmelden 4x in de flow

  [

  Naam E-mailadres Telefoonnummer
  Straatnaam en huisnummer Postcode Woonplaats

  Cursus moment:

  9 sept - 16 sept -23-sep, 30-sep,2021 19:30 - 22:00
  5-nov, 12-nov, 03-dec, 10-dec: 19:30 - 22:00 (nog 4 plaatsen)
  2022. 13-jan, 27-jan en 03-feb 10 feb: 19:30-22:00

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Arti-Tof
  Average rating:  
   24 reviews
   by anoniem
  Flow XXL

  Heel spannend! Elke week werk je aan een ander schilderij, dus geschilderd door iemand anders. Jee als ik het maar niet verpest, oei! Maar je moet gewoon er tegen aan, zonder bang te zijn, na te denken, gewoon doen. Eng maar hartstikke leuk! Voor herhaling vatbaar. Een de "juf" geeft goede tips! Gelukkig! Leuke resultaten.

   by anoniem
  Interessant!

  Interessant, weer een grens verlegd.... "geleerd" los te laten.

   by Wilma Loos
  Flow juni 2021

  Fijne cursus, hele andere inzichten en bovendien gezellig! Fijn dat je helpt als je erom vraagt en je naar je eigen inzichten kan zoeken.

   by Corry van Dorst
  Flow juni

  2e keer Flow. Opnieuw leren loslaten en tegelijkertijd vasthouden aan je plan. Klinkt tegenstrijdig maar blijkt toch te kunnen. Jacqueline weet je over een grens heen te krijgen die jezelf niet durft te nemen. Resultaat is verrassend!

   by Corrie

  Heb voor de derde keer meegedaan aan in-the-flow.
  Geweldig om te zien, wat er bij alle deelnemers ontstaat! Prachtige resultaten!
  Het is ontspannend om met de verf en de tips en begeleiding van Jacqueline lekker in de weer te zijn. Was weer heerlijk en gezellig onder elkaar! Dank jullie wel....

   by Anneke
  Flow

  Ik vond het een bijzondere ervaring. Met jou hulp Jacqueline kregen de schilderijen een mooi resultaat voor mij, Met een wijntje en nootje genieten van alle schilderijen. Ik sluit mij bij Sietske aan je wordt er ZEN van.

   by Claar

  Voor de 3e maal "in the flow" met weer een verrassend resultaat, elke keer sta ik verbaasd over de diversiteit van de werken van de deelnemers en natuurlijk het meest over mijn eigen "creaties". Zo leuk om hier mee bezig te zijn, het smaakt weer naar meer.....

   by Ingrid Verhoef

  Was leuk, uitdagend en ontspannend om te doen

   by Corry

  In 2019 the Flow gevolgd. Aanrader! 5 avonden niet denken maar doen met een kleurrijk resultaat!

   by Annette
  In the Flow

  Ik heb voor de eerste keer meegedaan aan deze cursus (met echt 0 schilder ervaring) en het was echt ontzettend leuk om te doen. Soms had ik het gevoel dat het helemaal niks werd, maar Jacqueline gaf de geruststelling dat het uiteindelijk goed zou komen. En dat is ook zo uitgekomen. Het waren hele leuke, gezellige en leerzame avonden!

  Page 1 of 3:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »