5x in the Flow

5 avonden via de verf in gesprek met jezelf en terug naar het kind zijn om weer heerlijk te mogen kliederen en spelen met verf!

Painting dialogue  met jezelf. Een gesprek dus met jezelf via verf, technieken, opdrachten en spel.
Niet therapeutisch maar wel in stilte aan de slag met jezelf. Op een leuke ludieke wijze werken.

Jezelf het spel en spelen weer terug geven dat je als kind ergens bent verloren!

Inclusief

5 cursusbijeenkomsten

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Een glas wijn/fris

Video

Informatie

Kosten: €175

Tijd: 19:30 – 22:00

Voor de volgende cursusdata zie het aanmeldingsformulier onderaan de pagina

Reviews

Al een tijdje liep ik met de gedachte weer eens iets voor mezelf te gaan doen waarin ik Mn creativiteit in kwijt kon. Jaqueline raadde me deze cursus aan. Het was een schot in de roos, in een leuk relaxed gezelschap heerlijk creatief bezig zijn. Ik kwam regelmatig gestresst en gehaast binnen, en die stress was vaak binnen 5 min verdwenen. Twee uur lang niet denken maar doen, en weer helemaal zen naar huis😀👍🏼 Super om te zien dat de werken iedere week veranderden en dat de eindresultaten er bij iedereen zo verschillend en geweldig uitzagen! Bedankt Jaqueline voor jouw goede en gezellige begeleiding! Komend jaar ga ik het samen met mijn moeder volgen!

Sietske

Vijf hele fijne schilderavonden gehad. Lekker gewoon gaan, nog niet bezig met het resultaat. Fijn om je eigen ding te doen en indien gewenst tips te krijgen. Jacqueline voelt dit goed aan. Uiteindelijk 5 ontspannen avonden schilderen met een leuke groep en mooie schilderijen gemaakt. Heb het nu al 3x gevolgd, blijft een feestje!

Franka

Ik kom al een tijd bij Jacqueline en dit was nieuw voor mij. Vijf weken achter elkaar werken aan twee doeken. Elke week zonder plan aan de slag en aan het einde van de avond al blij zijn met je eindresultaat. Maar die week daarna werd hij nog mooier (en heel anders)… Echt in de flow richting een mooi eindresultaat. Als je iets miste in je doek was Jacqueline er om je werk nog krachtiger te maken. Alles loslaten en gewoon zien wat het resultaat is. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik zeker nog een keer ga doen bij Jacqueline!! 

Marian

Aanmelden 5x in de flow

  [

  Naam E-mailadres Telefoonnummer
  Straatnaam en huisnummer Postcode Woonplaats

  Cursus moment:

  12 nov, 19 nov, 26 nov, 3 dec, 10 dec 2020 19:30 - 22:00
  vrijdagavond! 20 november,27 november,4 december,11 december,18-december
  7 januari, 14 januari, 21 januari, 28 januari en 4 februari 2021 19:30 - 22:00 (vol)
  4 maart, 11 maart, 25 maart, 1 april en 8 april 2021 19:30 - 22:00. (LET op dit is XXL Flow voor mensen die al een keer flow hebben gedaan - 2 plaatsen vrij)
  20 mei, 27 mei,3 juni,10 juni en 17 juni(6 plaatsen vrij)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Arti-Tof
  Average rating:  
   20 reviews
  by Corrie on Arti-Tof

  Heb voor de derde keer meegedaan aan in-the-flow.
  Geweldig om te zien, wat er bij alle deelnemers ontstaat! Prachtige resultaten!
  Het is ontspannend om met de verf en de tips en begeleiding van Jacqueline lekker in de weer te zijn. Was weer heerlijk en gezellig onder elkaar! Dank jullie wel....

  by Anneke on Arti-Tof
  Flow

  Ik vond het een bijzondere ervaring. Met jou hulp Jacqueline kregen de schilderijen een mooi resultaat voor mij, Met een wijntje en nootje genieten van alle schilderijen. Ik sluit mij bij Sietske aan je wordt er ZEN van.

  by Claar on Arti-Tof

  Voor de 3e maal "in the flow" met weer een verrassend resultaat, elke keer sta ik verbaasd over de diversiteit van de werken van de deelnemers en natuurlijk het meest over mijn eigen "creaties". Zo leuk om hier mee bezig te zijn, het smaakt weer naar meer.....

  by Ingrid Verhoef on Arti-Tof

  Was leuk, uitdagend en ontspannend om te doen

  by Corry on Arti-Tof

  In 2019 the Flow gevolgd. Aanrader! 5 avonden niet denken maar doen met een kleurrijk resultaat!

  by Annette on Arti-Tof
  In the Flow

  Ik heb voor de eerste keer meegedaan aan deze cursus (met echt 0 schilder ervaring) en het was echt ontzettend leuk om te doen. Soms had ik het gevoel dat het helemaal niks werd, maar Jacqueline gaf de geruststelling dat het uiteindelijk goed zou komen. En dat is ook zo uitgekomen. Het waren hele leuke, gezellige en leerzame avonden!

  by Jbk on Arti-Tof
  In the flow

  Zo heerlijk, 5 avonden in de weer met verf, van alles ontdekken wat je ermee kan doen en dan maar zien wat eruit komt. Samen met anderen , elkaars ontdekkingen delen en proberen en er dan toch iets anders uit komt. Met veel plezier samen 5 avonden plezier maken en heel fijn bezig zijn.
  Toch nog maal een keer deelnemen.

  by Joyce on Arti-Tof
  In the flow

  In the flow, zou geweldig zijn om dit met collega's te kunnen doen. Echt ontspannend bezig zijn en 5 gezellige avonden bezig te zijn met een beetje uitdagen om vrij te zijn in het creëren van aparte kunst en kijken wat jijzelf er van kan maken.
  Heel spannend wat er na 5 avonden voor een prachtige schilderwerken uit komen.
  Onderleiding van Jacqueline die veel creatieve ideeën heefd, heb je altijd fijne avonden.
  Ik kijk al uit naar de volgende flow!

  by Claar on Arti-Tof

  Nu 2 x "in the flow" geweest, zeer geslaagd concept, ik sluit me bij de vorige reviews aan.
  In januari ben ik weer van de partij!

  by Corrie on Arti-Tof

  Voor de tweede keer heb ik deelgenomen aan deze cursus. En ik heb er weer van genoten! In goed gezelschap en goede begeleiding door Jacqueline, kon ik weer helemaal opgaan en mezelf verliezen in het schilderen. In januari ben ik daarom weer van de partij!!

  Page 1 of 2:
  «
   
   
  1
  2
   
  »