Neem contact op

1x in de maand: Dromen, durven, doen

Droom jij wel eens van mogelijkheden die wellicht ver weg lijken? Zou je dat wel eens in je hoofd, hart en buik willen onderzoeken hoe dichtbij die droom is? In beeld brengen maakt die droom een stukje dichterbij en creëer je inzichten die wellicht helpen om die droom werkelijkheid te laten worden.

Extra info

Ontdekken

 Iedere les een andere oefening om eigen thema’s op te halen.

Loslaten in het hier en nu, je persoonlijke criticus leren loslaten.

Opdracht

Mogelijkheden van materialen en technieken onderzoeken

Vooral opdrachten die een aanspraak doen op jou intuïtie, expressie

Uitdagende technieken en werkvormen zullen je daarbij helpen

Materiaal

Materiaal is aanwezig, geen aanschaf nodig

Proces is belangrijker dan het eindproduct op de avond.

Ontspanning en inzichten is het grotere doel.

Inclusief

1x per maand

10 bijeenkomsten per jaar

Deskundige begeleiding

Cursus momenten

maandagavond

dinsdagavond

woensdagavond

Kosten

 Maximaal 8 personen

Alle materialen inclusief

€330 per schooljaar

Reviews

Een heerlijk ontspannen Dormen,druven en doen  gevolgd bij Arti-tof.

Hartstikke tof! Sliep erg diep die nacht en heb mooie dromen erbij gekregen!

Leonie

Inzichten gekregen waar ik in het dagelijks leven lekker verder mee kan gaan. Geen zware kost maar kleine hobbels kan ik hierdoor makkelijker nemen dan voorheen.

Bianca

Aanmelden Dromen, durven DOEN! Ja dit lijkt me echt heel leuk om mee te komen doen!

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Voorkeurs lesdag cursusjaar 2024-2025 september tot en met juni 2025:
  Maandagavond 19:30 - 22:00
  Dinsdagavond 19:30 -22:00
  Woensdagavond 19:30 - 22:00

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Dromen, durven doen!
  Average rating:  
   6 reviews
   by Marielle de Leeuw

  Iedere keer weer een feestje. Een avond heerlijk ontspannen door creatief bezig te zijn met goede begeleiding. Jacqueline geeft je vertrouwen om te dromen, te durven en te doen.

   by Anjo
  dromen,durven,doen

  Op zoek naar een creatieve uitdaging bekeek ik verschillende mogelijkheden binnen Etten-Leur en kwam op de website van Arti-Tof terecht. Ik was verrast over de vele cursussen die er geboden werden onder het kopje “gewoon leuk”. Mij sprak de titel “dromen, durven, doen” aan. Aangezien ik niet echt veel basiskennis heb over allerlei technieken en ik belangstelling heb naar de vele materialen en hoe die te gebruiken leek mij dit een leuke cursus
  Dromen, durven doen werd het dus voor mij. Al meteen vanaf de eerste avond voelde ik me er thuis. Lekker ontspannen sfeertje, samen met de andere cursisten eerst een praatje met koffie of thee, daarna een uitleg wat we die avond gaan doen en lekker aan de slag. Groot voordeel is dat alle materialen voorhandig zijn, een rustig achtergrondmuziekje aanwezig is en iedereen voldoende ruimte heeft in het atelier van Jacqueline. Je kunt dus heerlijk ontspannen aan de slag met je eigen dromen, durven doen. Als je wat coaching nodig hebt of vragen over hoe de materialen het best te gebruiken, is Jacqueline in de buurt om je met raad en daad bij te staan en verder laat ze je gewoon lekker je gang gaan.
  Richting eind van het jaar hebben we met diverse materialen waaronder, acrylverf, pastelkrijt, ecoline, Oost- Indische inkt en andere materialen gewerkt. De ene avond naar aanleiding van een meditatie, de andere keer na beluisteren van een muziekstuk, soms een verhaaltje. Kortom genoeg variatie om creatief aan de slag te kunnen gaan.

   by Jennyfer
  Dromen durven doen

  'Dromen, durven, doen' is voor mij een maandelijkse avond even alles los laten en in het moment kunnen zijn. Ik kan dan alle prikkels en hectiek even naast me neerleggen en genieten van het creatieve proces. Want niets moet en alles mag. Het is een laagdrempelige avond, waarbij ik toch iedere keer nieuwe materialen of technieken ontdek.

   by Marissa
  Dromen durven doen

  Ontspannen creatief bezig zijn.
  Het levert inzichten en mooie creaties op.
  En dat alles in n gezellige sfeer!

   by Cynthia
  Dromen durven doen

  Met veel plezier bezoek ik al 2 jaar lang de schildercursus bij Artitof. Het eerste jaar de cursus Oude Meesters, het afgelopen jaar de cursus Dromen Durven Doen. Daar ga ik het aankomende jaar beslist mee door. Ik wil geen technische vaardigheden leren maar nieuwe materialen en werkvormen ontdekken. Dat past bij mij.

   by Jacqueline
  Dromen, durven, doen

  Ik kwam vorig jaar toevallig in aanraking met Jacqueline. Ik was op zoek naar een manier om meer technieken te leren mbt schilderen en daar was ze! De eerste avond maakte direct indruk: op muziek schilderen! Met paletmesjes (nu nog steeds mijn favoriet), andere kwasten en je eigen vingers. Een van de schilderijen van die eerste les hangt ingelijst en wel in de keuken! Een mooie manier om technieken te leren en ook: wat vind je wel of niet leuk. Zo kwam ik erachter dat Aboriginal art niks voor mij is, maar gelli plating, houtskool tekenen, aquarelverf en acryl verf weer juist wel. Het gaat om uiting te geven aan wat van binnen gebeurd en daar geeft Jacqueline je alle ruimte voor (ook al betekent dat dat je afwijkt van de opdracht). Niet denken, voelen & doen! Een aanrader. Grt Jacqueline