Schildercursus 1x in de maand

Een ochtend of avond in de maand om jouw creativiteit met tekenen en schilderen te ontdekken, uit te diepen, op te halen.

Onze 1 x in de maand cursus is wellicht wat voor jou. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met uiteenlopende schilderstijlen, materialen en technieken. Er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Afsluitend met een drankje en wat lekkers, evalueren we elkaars werk.

U kunt bij de schildercursus 1x in de maand kiezen uit (inschrijving mogelijk onderaan de pagina)

Ontdekken

Iedere les begint met een inleiding over een kunstenaar. Sommige dingen zal je al weten en sommige dingen zal je ontdekken alsnog!

techieken

 Vanuit de kunstenaar die wordt besproken ga je diverse technieken en materialen ontdekken. Zo komen er bewust verschillende materialen en technieken aan de orde. Alles is inzet atelier aanwezig dus je hoeft niets aan te schaffen

Opdrachten

Iedere bijeenkomst heb je de keuze uit 3 verschillende opdrachten. Voor iedere mood of kunde wat wils. Jij bepaald zelf welke opdracht je uit wilt dan werken en dan nog mag je er je eigen draai aan geven.

Inclusief

10 cursusbijeenkomsten, iedere maand 1x

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Cursus momenten

Maandagochtend

Maandagavond

Dinsdagavond

Woensdagavond

Kosten

Cursusjaar loopt van september t/m juni.

€310 volledig cursusjaar,
in 2 termijnen te betalen (sept/jan). U kunt ook gedurende het jaar instromen, het lesgeld wordt dan aangepast.

Reviews

Al 4 jaar schilder ik bij Jacqueline . De ene keer een opdracht die dicht bij je ligt, de andere keer een opdracht die je uitdaagt je grenzen te verleggen. Met een gezellig clubje bij elkaar leven we ons uit. Een echt avondje uit. Even in een andere wereld, los van alle dagelijkse beslommeringen. Na afloop (onder het genot van een hapje en een drankje) nog een korte nabeschouwing en vooral heel voldaan naar huis. Hoe mooi kan ’t zijn……..

Margreet

k was op zoek naar het creatieve in mijzelf wat in de loop der jaren toch echt een heel stuk minder is geworden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn hoofd af en toe eens leeg te maken, iets wat ieder mens nodig heeft vandaar mijn aanmelding.

Bij de eerste les even elkaar leren kennen maar dit gaat erg snel. 10 x per jaar een rondleiding door diverse schilderkunsten en alle facetten die daarbij horen, echt leuk en interessant om dit eens mee te maken. Jacqueline is een bedreven mens met liefde voor haar vak die graag voor haar cursisten klaarstaat maar ze ook in hun waarde laat. Na 3 lessen heb ik nog niet echt de kunstenares in mijzelf gevonden maar ik geniet er wel van, bedankt Jacqueline!

Daan

Op woensdagavond schilder ik 1x per maand in de ateliergroep. Een avondje ontspannen vrij schilderen in een gezellige sfeer. met goede materialen, goed licht, muziekje op de achtergrond en lekkere koffie! Een avondje echt even voor mezelf, waar ik naar uit kijk! Jacqueline geeft je de ruimte om je eigen stijl te ontdekken en is er om je net dat stapje verder te laten nemen. Daardoor blijft het resultaat steeds verrassen!

Emmy

Proefles

Wil jij graag eens deelnemen aan een cursusmoment om te kijken of het wat voor jou is? Prima tegen een vergoeding kan je deelnemen en komen proeven. Daarna beslis je pas of je je inschrijft. Meld je gerust aan en ik neem snel contact met je op wanneer het jouw schikt om deel te nemen.

Inclusief

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Tijden

Kies een moment binnen het aanmeldformulier waarop u een proefles wilt volgen, daarna neem ik contact met u op om de mogelijke data door te geven.

Kosten

De kosten voor een proefles bedragen €35, als u zich aan het einde van de avond inschrijft voor de 1x in de maand cursus krijg je 15 euro korting op het cursusjaar.

Aanmelden 1X in de maand cursus

  Naam E-mailadres Telefoonnummer
  Straatnaam en huisnummer Postcode Woonplaats
  Voorkeurs lesdag 2021-2022 van september tot en met juni:
  Maandagochtend 9:00 -11:30 ( nog 2 plaatsen)
  Maandagavond 19:30 - 22:00 (nog 3 plaatsen)
  Dinsdagavond 19:30 -22:00 (nog 2 plaatsen)
  Woensdagavond 19:30 - 22:00 (vol)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  1x in de maand
  Average rating:  
   34 reviews
   by Pierre Bakkenes
  Mijn 3e jaar!

  Het was mijn 3e jaar. En soms doen mijn handen een beetje wat mijn hoofd wil. Van de begeleiding dit jaar veel geleerd.

   by Rene Antonnissen
  super tof!

  Super tof, erg leuk om te doen!

   by Bianca
  Gezellig, echt even weg!

  Super goed, gezellig wel weer even wennen online. Fijn de laatste les in het atelier bij Jacqueline in Etten-Leur Je kan kiezen welke kant je wilt gaan of 1 richting kiezen. Altijd koffie en thee - water met iets erbij. Ook genoeg tijd voor persoonlijk advies.

   by Sietske Bachman
  Stukje rust, grote diversiteit

  Iedere maand een stukje rust en lekker bezig zijn op een creatieve manier, die iedere maand anders is. De combinatie van opstarten met een stukje kunstgeschiedenis/info over een bepaalde kunstenaar om vervolgens op eigen wijze in de voetsporten van deze kunstenaar te treden, trekt mij erg aan. Ik ga lekker door!

   by Jose Luijsterburg-Sprokholt
  Veel geleerd

  Veel geleerd, lekker avondje ontspannen werken en voor de 7e keer opgegeven... zegt ook veel over de cursusleidster.. Chapeau!

   by Corrie Kerstens
  Schilderen bij Jacqueline

  In een heerlijke ontspannen sfeer krijgen we les op maat van Jacqueline. Fijn om op deze persoonlijke manier samen met de anderen jezelf te kunnen ontwikkelen!

   by anoniem
  fijn

  Gezellig, veel uit kunnen proberen, lekker creatief en ontspannen bezig geweest

   by Claar en Corry
  Top

  We hebben geleerd om met verschillende materialen te werken en verschillende schilders besproken en hun stijlen uitgeprobeerd. Vanwege corona hebben we vaak online les gehad. Was super gezellig om toch samen te werken en zo contact te houden! Jacqueline, bedankt voor je leuke en leerzame lessen we gaan volgend jaar weer lekker live door!

   by Nyske Blokhuis
  ontdekkingsreis

  Jacqueline weet iedere keer weer opdrachten te verzinnen die helpen je artistieke grenzen te verleggen. Het is iedere maand weer een ontdekkingsreis!

   by Corry van Dorst
  Ontdekkingstocht in kleur

  Plezier en op meerdere vlakken uitdagend dat betekent voor mij het maandelijkse schilderavondje bij Arti-tof. Een ontdekkingstocht in kleur, materiaal en techniek. Dit jaar stonden naast de 'gewone' lessen ook naaktmodeltekenen en schilderen als Pollock op mijn programma. Fantastisch was dat. Wil jij ook op creatieve ontdekkingsreis? Vraag een proefles aan. Je krijgt er geen spijt van!

  Page 1 of 4:
  «
   
   
  1
  2
  3
  4
   
  »