Neem contact op

1x in de maand: Oude meesters in een nieuw jasje!

Een avond in de maand om jouw creativiteit met tekenen en schilderen te ontdekken, uit te diepen, op te halen.

Onze 1 x in de maand cursus is wellicht wat voor jou. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met uiteenlopende schilderstijlen, materialen en technieken. Er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Afsluitend met een drankje en wat lekkers, evalueren we elkaars werk.

U kunt bij de schildercursus 1x in de maand kiezen uit (inschrijving mogelijk onderaan de pagina)

Ontdekken

Iedere les begint met een inleiding over een kunstenaar. Sommige dingen zal je al weten en sommige dingen zal je ontdekken alsnog!

techieken

 Je gaat  via beeldende opdrachten oefenen in tekenen, schilderen en basistechnieken of gevorderden technieken.  Na een aantal keren ( je hebt maar 1x in de maand les nl) ga je een eigen werk maken als vertaalslag van de kunstenaar en gekozen schilderij

Opdrachten

Iedere bijeenkomst ga je met verschillende opdrachten en mogelijk materialen aan de slag. Alle materialen in het atelier aanwezig.

Iedere cursist op eigen niveau.

Inclusief

10 cursusbijeenkomsten, iedere maand 1x

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Cursus momenten

Maandagavond

Dinsdagavond

Woensdagavond

Kosten

Cursusjaar loopt van september t/m juni.

€330 volledig cursusjaar,
in 2 termijnen te betalen (sept/jan). U kunt ook gedurende het jaar instromen, het lesgeld wordt dan aangepast.

Reviews

Al 4 jaar schilder ik bij Jacqueline . De ene keer een opdracht die dicht bij je ligt, de andere keer een opdracht die je uitdaagt je grenzen te verleggen. Met een gezellig clubje bij elkaar leven we ons uit. Een echt avondje uit. Even in een andere wereld, los van alle dagelijkse beslommeringen. Na afloop (onder het genot van een hapje en een drankje) nog een korte nabeschouwing en vooral heel voldaan naar huis. Hoe mooi kan ’t zijn……..

Margreet

Onderzoek doen, dingen natekenen als onderzoek naar een techniek en vooral een eigen beeld maken in de context van een onderzocht schilderij en kunstenaar. Dat is zo fascinerend om te doen. Je ontdekt nieuwe dingen van de kunstenaar, symboliek maar ook technieken en je van jezelf. In een ontspannen sfeer leer je op eigen niveau dingen bij.

Daan

Op woensdagavond schilder ik 1x per maand in de ateliergroep. Een avondje ontspannen vrij schilderen in een gezellige sfeer. met goede materialen, goed licht, muziekje op de achtergrond en lekkere koffie! Een avondje echt even voor mezelf, waar ik naar uit kijk! Jacqueline geeft je de ruimte om je eigen stijl te ontdekken en is er om je net dat stapje verder te laten nemen. Daardoor blijft het resultaat steeds verrassen!

Emmy

Proefles

Wil jij graag eens deelnemen aan een cursusmoment om te kijken of het wat voor jou is? Prima tegen een vergoeding kan je deelnemen en komen proeven. Daarna beslis je pas of je je inschrijft. Meld je gerust aan en ik neem snel contact met je op wanneer het jouw schikt om deel te nemen.

Inclusief

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Tijden

Kies een moment binnen het aanmeldformulier waarop u een proefles wilt volgen, daarna neem ik contact met u op om de mogelijke data door te geven.

Kosten

De kosten voor een proefles bedragen €35, als u zich aan het einde van de avond inschrijft voor de 1x in de maand cursus krijg je 15 euro korting op het cursusjaar.

Aanmelden 1X in de maand cursus

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Voorkeurs lesdag 2023-2024 van september tot en met juni:
  Maandagavond 19:30 - 22:00
  Woensdagavond 19:30 - 22:00 (vol)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  1x in de maand
  Average rating:  
   38 reviews
   by Wilma van Wijk
  Schilderles bij Artitof is echt heel tof

  Ik heb het afgelopen jaar weer met veel plezier les gevolgd bij Jacqueline.
  Diverse stijlen en technieken kwamen voorbij.
  Weer prima naar mijn zin gehad. Dank je voor de fijne manier van lesgeven.

   by Eugenie de Roij
  Moet je doen

  Dit jaar ben ik gestart bij Arti-tof met de cursus 1 x in de maand. En wat was het geweldig! Zo fijn om te leren over de achtergrond van een aantal kunstenaars en daarna aan het werk te gaan middels een van de drie opdrachten die Jacqueline bedacht heeft. Iedere keer weer 'voor elk wat wils'! Er zat sowieso een teken- en een schilderopdracht bij en je wordt uitgedaagd om met verschillende materialen aan het werk te gaan. Wat ik jammer vond is dat veel van mijn werken niet af waren aan het eind van de les. Maar ook daar is aan gedacht. Want halverwege het jaar was er een les waarbij we werk konden afmaken.
  Op het eind van het cursusjaar kregen we twee lessen de tijd om echt EIGEN WERK te maken. En dit wordt geëxposeerd in een weekend zodat we aan iedereen kunnen laten zien hoe we gegroeid zijn tijdens dit jaar! Ik heb me al weer ingeschreven voor volgend jaar. Nieuwe kunstenaars met nieuwe opdrachten, heb er zin in.

   by Annelies
  verrassende resultaten

  Bij Jacqueline kan iedereen op zijn eigen niveau iets moois schilderen. Iedere maand met een ander thema/kunstenaar, waardoor je verschillende werkstukken kunt maken.

   by Corrie Kerstens.

  Het is heerlijk om na een dag, met van alles in je hoofd, je hoofd helemaal leeg te kunnen maken en echt tot jezelf te komen.... Daarbij is het gezellig en vertrouwd!!!

  Al 4 jaar schilder ik bij Jacqueline en het blijft leuk!

   by Pierre Bakkenes
  Mijn 3e jaar!

  Het was mijn 3e jaar. En soms doen mijn handen een beetje wat mijn hoofd wil. Van de begeleiding dit jaar veel geleerd.

   by Rene Antonnissen
  super tof!

  Super tof, erg leuk om te doen!

   by Bianca
  Gezellig, echt even weg!

  Super goed, gezellig wel weer even wennen online. Fijn de laatste les in het atelier bij Jacqueline in Etten-Leur Je kan kiezen welke kant je wilt gaan of 1 richting kiezen. Altijd koffie en thee - water met iets erbij. Ook genoeg tijd voor persoonlijk advies.

   by Sietske Bachman
  Stukje rust, grote diversiteit

  Iedere maand een stukje rust en lekker bezig zijn op een creatieve manier, die iedere maand anders is. De combinatie van opstarten met een stukje kunstgeschiedenis/info over een bepaalde kunstenaar om vervolgens op eigen wijze in de voetsporten van deze kunstenaar te treden, trekt mij erg aan. Ik ga lekker door!

   by Jose Luijsterburg-Sprokholt
  Veel geleerd

  Veel geleerd, lekker avondje ontspannen werken en voor de 7e keer opgegeven... zegt ook veel over de cursusleidster.. Chapeau!

   by Corrie Kerstens
  Schilderen bij Jacqueline

  In een heerlijke ontspannen sfeer krijgen we les op maat van Jacqueline. Fijn om op deze persoonlijke manier samen met de anderen jezelf te kunnen ontwikkelen!

  Page 1 of 4:
  «
   
   
  1
  2
  3
  4
   
  »