Neem contact op

Schildercursus 1x in de maand

Een ochtend of avond in de maand om jouw creativiteit met tekenen en schilderen te ontdekken, uit te diepen, op te halen.

Onze 1 x in de maand cursus is wellicht wat voor jou. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met uiteenlopende schilderstijlen, materialen en technieken. Er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Afsluitend met een drankje en wat lekkers, evalueren we elkaars werk.

U kunt bij de schildercursus 1x in de maand kiezen uit (inschrijving mogelijk onderaan de pagina)

Ontdekken

Iedere les begint met een inleiding over een kunstenaar. Sommige dingen zal je al weten en sommige dingen zal je ontdekken alsnog!

techieken

 Vanuit de kunstenaar die wordt besproken ga je diverse technieken en materialen ontdekken. Zo komen er bewust verschillende materialen en technieken aan de orde. Alles is inzet atelier aanwezig dus je hoeft niets aan te schaffen

Opdrachten

Iedere bijeenkomst heb je de keuze uit 3 verschillende opdrachten. Voor iedere mood of kunde wat wils. Jij bepaald zelf welke opdracht je uit wilt dan werken en dan nog mag je er je eigen draai aan geven.

Inclusief

10 cursusbijeenkomsten, iedere maand 1x

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Cursus momenten

Maandagochtend

Maandagavond

Dinsdagavond

Woensdagavond

Kosten

Cursusjaar loopt van september t/m juni.

€310 volledig cursusjaar,
in 2 termijnen te betalen (sept/jan). U kunt ook gedurende het jaar instromen, het lesgeld wordt dan aangepast.

Reviews

Al 4 jaar schilder ik bij Jacqueline . De ene keer een opdracht die dicht bij je ligt, de andere keer een opdracht die je uitdaagt je grenzen te verleggen. Met een gezellig clubje bij elkaar leven we ons uit. Een echt avondje uit. Even in een andere wereld, los van alle dagelijkse beslommeringen. Na afloop (onder het genot van een hapje en een drankje) nog een korte nabeschouwing en vooral heel voldaan naar huis. Hoe mooi kan ’t zijn……..

Margreet

k was op zoek naar het creatieve in mijzelf wat in de loop der jaren toch echt een heel stuk minder is geworden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn hoofd af en toe eens leeg te maken, iets wat ieder mens nodig heeft vandaar mijn aanmelding.

Bij de eerste les even elkaar leren kennen maar dit gaat erg snel. 10 x per jaar een rondleiding door diverse schilderkunsten en alle facetten die daarbij horen, echt leuk en interessant om dit eens mee te maken. Jacqueline is een bedreven mens met liefde voor haar vak die graag voor haar cursisten klaarstaat maar ze ook in hun waarde laat. Na 3 lessen heb ik nog niet echt de kunstenares in mijzelf gevonden maar ik geniet er wel van, bedankt Jacqueline!

Daan

Op woensdagavond schilder ik 1x per maand in de ateliergroep. Een avondje ontspannen vrij schilderen in een gezellige sfeer. met goede materialen, goed licht, muziekje op de achtergrond en lekkere koffie! Een avondje echt even voor mezelf, waar ik naar uit kijk! Jacqueline geeft je de ruimte om je eigen stijl te ontdekken en is er om je net dat stapje verder te laten nemen. Daardoor blijft het resultaat steeds verrassen!

Emmy

Proefles

Wil jij graag eens deelnemen aan een cursusmoment om te kijken of het wat voor jou is? Prima tegen een vergoeding kan je deelnemen en komen proeven. Daarna beslis je pas of je je inschrijft. Meld je gerust aan en ik neem snel contact met je op wanneer het jouw schikt om deel te nemen.

Inclusief

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Tijden

Kies een moment binnen het aanmeldformulier waarop u een proefles wilt volgen, daarna neem ik contact met u op om de mogelijke data door te geven.

Kosten

De kosten voor een proefles bedragen €35, als u zich aan het einde van de avond inschrijft voor de 1x in de maand cursus krijg je 15 euro korting op het cursusjaar.

Aanmelden 1X in de maand cursus

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats


  Voorkeurs lesdag 2022-2023 van september tot en met juni:
  Maandagochtend 9:00 -11:30 2 plaatsen
  Maandagavond 19:30 - 22:00 vol
  Dinsdagavond 19:30 -22:00 2 plaatsen
  Woensdagavond 19:30 - 22:00 3 plaatsen

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  1x in de maand
  Average rating:  
   38 reviews
   by Wilma van Wijk
  Schilderles bij Artitof is echt heel tof

  Ik heb het afgelopen jaar weer met veel plezier les gevolgd bij Jacqueline.
  Diverse stijlen en technieken kwamen voorbij.
  Weer prima naar mijn zin gehad. Dank je voor de fijne manier van lesgeven.

   by Eugenie de Roij
  Moet je doen

  Dit jaar ben ik gestart bij Arti-tof met de cursus 1 x in de maand. En wat was het geweldig! Zo fijn om te leren over de achtergrond van een aantal kunstenaars en daarna aan het werk te gaan middels een van de drie opdrachten die Jacqueline bedacht heeft. Iedere keer weer 'voor elk wat wils'! Er zat sowieso een teken- en een schilderopdracht bij en je wordt uitgedaagd om met verschillende materialen aan het werk te gaan. Wat ik jammer vond is dat veel van mijn werken niet af waren aan het eind van de les. Maar ook daar is aan gedacht. Want halverwege het jaar was er een les waarbij we werk konden afmaken.
  Op het eind van het cursusjaar kregen we twee lessen de tijd om echt EIGEN WERK te maken. En dit wordt geëxposeerd in een weekend zodat we aan iedereen kunnen laten zien hoe we gegroeid zijn tijdens dit jaar! Ik heb me al weer ingeschreven voor volgend jaar. Nieuwe kunstenaars met nieuwe opdrachten, heb er zin in.

   by Annelies
  verrassende resultaten

  Bij Jacqueline kan iedereen op zijn eigen niveau iets moois schilderen. Iedere maand met een ander thema/kunstenaar, waardoor je verschillende werkstukken kunt maken.

   by Corrie Kerstens.

  Het is heerlijk om na een dag, met van alles in je hoofd, je hoofd helemaal leeg te kunnen maken en echt tot jezelf te komen.... Daarbij is het gezellig en vertrouwd!!!

  Al 4 jaar schilder ik bij Jacqueline en het blijft leuk!

   by Pierre Bakkenes
  Mijn 3e jaar!

  Het was mijn 3e jaar. En soms doen mijn handen een beetje wat mijn hoofd wil. Van de begeleiding dit jaar veel geleerd.

   by Rene Antonnissen
  super tof!

  Super tof, erg leuk om te doen!

   by Bianca
  Gezellig, echt even weg!

  Super goed, gezellig wel weer even wennen online. Fijn de laatste les in het atelier bij Jacqueline in Etten-Leur Je kan kiezen welke kant je wilt gaan of 1 richting kiezen. Altijd koffie en thee - water met iets erbij. Ook genoeg tijd voor persoonlijk advies.

   by Sietske Bachman
  Stukje rust, grote diversiteit

  Iedere maand een stukje rust en lekker bezig zijn op een creatieve manier, die iedere maand anders is. De combinatie van opstarten met een stukje kunstgeschiedenis/info over een bepaalde kunstenaar om vervolgens op eigen wijze in de voetsporten van deze kunstenaar te treden, trekt mij erg aan. Ik ga lekker door!

   by Jose Luijsterburg-Sprokholt
  Veel geleerd

  Veel geleerd, lekker avondje ontspannen werken en voor de 7e keer opgegeven... zegt ook veel over de cursusleidster.. Chapeau!

   by Corrie Kerstens
  Schilderen bij Jacqueline

  In een heerlijke ontspannen sfeer krijgen we les op maat van Jacqueline. Fijn om op deze persoonlijke manier samen met de anderen jezelf te kunnen ontwikkelen!

  Page 1 of 4:
  «
   
   
  1
  2
  3
  4
   
  »