Neem contact op

Extra aanbod

Voor speciale momenten of speciale arrangementen

Urban Sketchen in Etten-leur

 Tekenen in de stadsomgeving van Etten-Leur

Perspectief, close-ups, tekeningen maken in je directe omgeving.

Je krijgt aanwijzingen en tips om je omgeving op jouw wijze vast te leggen

Tekenen in de Pannenhoef

Tekenen in het prachtige natuurgebied Pannenhoef

Heerlijk genieten van de omgeving, Je hebt vast veel gewandeld in de natuur tijdens Coronatijd maar heb je ook naar de details gekeken in de natuur of naar de mooie uitzichten? Natekenen van een plaatje is iets heel anders dan tekenen op locatie. Kom het maar eens uitproberen.

Ik verzorg de benodigde materialen

Tekenen op de Oude Buissche Heide

 Tekenen in het prachtige landschap van de Oude Buissche Heide

De plek waar Henriette Ronald Holst mooie gedichten schreef en Vincent van Gogh wandelde.

30 maart Vincent is Jarig

 Een avondje in de huid kruipen
van Vincent van Gogh met een
leuke link naar je huidige omgeving.
Stukje achtergrond over van Gogh in Etten-Leur,
techniek uitleg en dan lekker aan de slag
en elk moment vragen kunnen stellen.

Proefles 1x in de maand

 Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat op een les van 1x in de maand dan kan dat nu.

1x in de maand betekent dat je in het atelier komt schilderen 1x per maand ongeveer en dat dus 10x verdeelt over een schooljaar van september tot juli. Niet zo aanwezig in je agenda maar wel lekker regelmatig creatief aan de slag. Geen materialen aanschaffen, alles is voldoende aanwezig in mijn atelier.

Model tekenen

Modeltekenen: met een vrouwelijk naaktmodel.

Je heeft niets te kunnen, alleen kijken en goed leren kijken kan je leren in het atelier. Zoeken naar de juiste verhoudingen en je hand over het papier laten glijden om te tekenen wat jouw ogen zien. Het is en blijft een fascinerende werkwijze. Wil jij dat ook een keer ontdekken? Doe dan mee! Schrijf je in via dit formulier hieronder.

Reviews

Afgelopen week mogen schilden in de Oude Buische Heide. Ik wist dat het een mooi natuurgebied was maar zo leuk om eens rustig ergens te gaan zitten een ochtend en eens goed te kijken. Mooi om een landschap in het veld eens uit te werken. Mooie aanvulling op het programma

Maria

Ik wandel dagelijks door de Pannenhoef maar zo goed kijken en rustig iets uitwerken heb ik nog nooit gedaan. Heerlijk om te doen en ook vernieuwend. Ook al is een landschap vangen op papier nog best lastig met hulp van Jacqueline kwam ik toch tot een verbluffend resultaat

Rene

Aanmelden extra aanbod

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Voorkeur onderdeel:
  Kosten buitenschilderes 30 euro per onderdeel incl materialen excl koffie en thee:
  tijd op aanvraag als je een groep van 4 mensen hebt minimaal, locatie in overleg

  Voorkeur proefles
  Kosten 35 euro
  maandagavond 19:30 - 22:00
  woensdagavond 19:30 - 22:00
  interesse, wil graag meer info

  Meedoen met Modeltekenen
  Kosten 35 euro
  na september 19:30 - 22:00
  andere dag graag 19:30 - 22:00
  [checkbox checkbox-582 " mogelijk nog te plannen 19:30 - 22:00]
  mogelijk nog te plannen 19:30 - 22:00

  .

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Extra aanbod
  Average rating:  
   7 reviews
   by Roos
  Modeltekenen

  Een super leuke workshop modeltekenen gehad tijdens mijn vrijgezellenfeest! Leerzame begeleiding en een hele gezellige middag! Echt een aanrader!

   by Denice
  cultuur in de klas

  Jacqueline gaf in groep 3 een leuke workshop over Keith Haring. Ze is een fijn persoon om mee samen te werken. Lief en duidelijk naar de kinderen toe. Erg bekwaam, top!

   by Corrie Kerstens
  Urban sketching in Etten-leur

  Op een zonnige zatermorgen... langs de kant van de leurse haven... uitzicht op mooie gebouwen en natuur... jezelf verliezen en opgaan in waar je mee bezig bent. Ik heb er van genoten Jacqueline! Mooi om te zien wat iedereen kan. Dank ook voor de gemoedelijke begeleing en tips!! Voor herhaling vatbaar!!!

   by Kees

  De urban sketching was leuk om te doen. Met mooi weer een leuke plaats zoeken op "de Leur" en gewoon beginnen met hetgeen je ziet op papier zien te krijgen. De tijd vliegt voorbij en bij de nabespreking is het mooi te zien wat de anderen hebben geproduceerd.

   by Kees

  Met mooi weer in het mooie natuurgebied de Pannenhoef aan de slag. Eerst de instructie van Jacqueline en daarna een mooie uitkijkpost vinden en een onderwerp wat je zelf mooi vind. Keuze genoeg qua materialen (aquarel, pastel of potlood/pen) om te kunnen oefenen. Top ochtend !

   by Saskia
  Heerlijk

  Prachtige natuur, rust, stilte, vogeltjes fluiten en kijken, kijken en nog eens kijken. En Jacqueline kijkt met je mee en helpt je de focus wat te verleggen. Wat was dat leuk om te doen. Heerlijk de tijd voor jezelf.

   by Nyske
  Even écht ontspannen

  Heerlijk een hele ochtend buiten, in die prachtige Pannenhoef waar ik al sinds mijn kindertijd kom. Gewoon aan de rand van een paadje gaan zitten met een schetsblok en een potlood, en kijken naar die oude eik, schetsen, nog meer kijken. Zo nu en dan een praatje met voorbijgangers, maar vooral even helemaal in het hier en nu zijn. Soms hoeft de wereld niet groter en ingewikkelder te zijn dan één stokoude eik. Dank je wel Jacqueline!!