Creatief coaching individueel is een mooi cadeau aan jezelf als je:

  • meer vertrouwen in jezelf zou willen krijgen
  • emotionele blokkades ervaart
  • verlangt om het verleden lost te laten maar je weet niet hoe
  • moeite hebt met jouw grenzen aan te geven
  • beter wilt functioneren op je werkplek
  • onrust of stressverschijnselen signaleert en hoe daar beter mee om kan gaan
  • energie in je werk bent kwijt geraakt
  • uit wilt zoeken of er in het leven nog meer voor u in zit
  • goed wilt kunnen communiceren en ontdekt dat dit nu niet altijd goed gaat
  • minder ziekteverzuim wilt

Overzicht

Personen Individueel
Tijd Die bepalen we samen
Kosten Intakegesprek (30 min) is gratis.

Wil jij bewust keuzes maken in werk en ontwikkeling, doelen bereiken en je ambitie waarmaken?

Ik geloof dat mensen (bijna) alles kunnen bereiken wat ze willen. Als je met mij een loopbaan- of coachtraject aangaat, draait het erom om jouw ambitie en doelen tot werkelijkheid te maken.

De kunst is om vooral jezelf te zijn en te blijven. Niets is moeilijker dan iets te doen dat niet bij je past. Daar kan je op de lange duur zelfs ziek van worden. Bij mij mag je jezelf zijn, zolang dit niet schadelijk is voor jou of voor anderen (op korte of lange termijn). Als dat aan de orde is, zal ik je coachen om dat gedrag effectief en structureel te veranderen. Vanuit jouw eigen creativiteit en vanuit je hart te leren spreken en handelen ontdek je je eigen kern!

Hoe werken we daaraan?
Tijdens het coach- of loopbaantraject word je zelfbewuster door de gesprekken die we hebben en de creatieve opdrachten die je uitwerkt. Voor de creative opdrachten hoef je niets te kunnen. Het gaat hier niet om kunstzinnige producten maken maar om in beeldtaal jezelf te herontdekken.

Ambities en doelen op ontwikkeling, werk en loopbaan maak je concreet. We onderzoeken wat ervoor nodig is en welke omstandigheden daarbij horen. Jij blijft jezelf en we zoeken de omstandigheden erbij die dit versterken en die je dichter bij je doelen/ambities brengen.

Ik zal je coachen met jouw doelstellingen voor ogen.
Ik ben niet van het ‘recept-diagnosemodel’, dus je krijgt van mij niet te horen wat je het beste kan doen. Ik zorg ervoor dat je zelf eigen keuzes zal maken. Mijn manier van werken is creatief, prikkelend en uitdagend. Dit stimuleert de bewustwording en dit maakt het ook leuk om met je loopbaanvraag of persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn.
Ik coach en begeleid je en samen zoeken we naar oplossingen voor jouw leerdoel. Het resultaat van coaching is dat je nieuwe inzichten en handvatten ontwikkelt, waarmee je zelfstandig en onafhankelijk aan de slag kan. Dankzij de coachingsgesprekken zul je met meer plezier, zelfvertrouwen en succesvol functioneren, communiceren, samenwerken en/of leiding geven.

Ik maak graag gebruik van de kennis, kwaliteiten en vaardigheden die je al in huis hebt om je te helpen met je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Daarnaast zal ik, als dit bijdraagt aan het positieve verloop van het coachingstraject, mijn eigen kennis en kunde en ervaring graag met je delen.

Creatief coachen is altijd maatwerk. Elk mens krijgt de opdrachten die bij hem of haar persoonlijk passen. Wat je nodig hebt, dat krijg je. Elk mens wil gehoord, gezien, aangeraakt en begrepen worden.

Neem telefonisch contact op:
06-22068380

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Arti-Tof
Average rating:  
 12 reviews
by willem on Arti-Tof

Gisteren weer een hele leuke avond gehad, 3 prachtige verftekeningen gemaakt. Die ik met mijn vingers gemaakt heb, ziet er het mooiste uit. Alles in het teken van COBRA en onder de bezielende leiding van Jacqueline. Volgende week in het echt op het doek.

by anoniem on Arti-Tof

Graag wil ik wil graag Arti-Tof onder de aandacht brengen. Jacqueline Braat is de drijvende kracht achter Arti-Tof, zij is coach en coacht/begeleidt mensen met allerlei vraagstukken op een creatieve manier - in de brede zin van het woord! Dit doet ze op individuele basis, maar ze wordt ook ingehuurd door bedrijven. Zij heeft nu een aantal nieuwe programma's die wellicht ook voor bedrijven erg interessant zijn!

Ik ken Jacqueline al een tijdje - ik schilder bij haar in een van de "1x in de maand"-groepen. Gewoon om beter te leren schilderen, maar ook daarbij merk ik goed dat Jacqueline een ervaren en gedreven coach is. Ze had heel snel door hoe ik in elkaar zit! En we praten natuurlijk wel eens ergens over... Jacqueline staat stevig in haar schoenen, geen zweverig gedoe en ze laat zich echt niks wijsmaken. Een stevige coach die vastpakt en niet loslaat voordat het probleem boven tafel is.

by anoniem on Arti-Tof
Dank

Beste Jacqueline,
Heel erg bedankt voor de ontzettende fijne begeleiding! Dank je wel voor het vertrouwen maar ook vooral voor het ene gesprek. Dit heeft wat los gemaakt. Ik ben het gesprek aan gegaan met mijn ouders, met uiteindelijk begrip als resultaat. Dit is natuurlijk stap 1, maar een hele grote stap die ik super eng vond. Én zonder jouw hulp had ik die nooit gemaakt

by Lalas on Arti-Tof
Fijne coach

Een goede coach is zo objectief mogelijk, betrouwbaar en eerlijk, staat open voor feedback, is bewust en ook flexibel, blijft zichzelf ontwikkelen en dat alles is Jacqueline als creatieve coach.
Ze neemt je mee op reis naar jezelf op een creatieve wijze door jouw creativiteit daarbij ook in te zetten. Ze ziet en analyseert scherp en snel. Ze is direct en je kunt niet ontsnappen, durf je dat aan dan levert het ook iets op.

by Anoniem on Arti-Tof
Kijk in de spiegel

Door een aantal fijne persoonlijke gesprekken met Jacqueline ben ik tot een aantal inzichten gekomen waardoor ik weer beter in staat ben verder te gaan. Jacqueline geeft je op een duidelijke manier inzicht in je eigen handelen en wat je zelf aan, en in bepaalde situaties kunt doen. Ze liet mij ook in zien dat ik bepaalde situatie zelf in stand houd. Door de confrontatie aan te gaan kan ik beter naar mijn eigen handelen kijken en er ook bewuster mee aan de slag te gaan. In de spiegel kijken is soms lastig, maar wel nodig om verder te komen in je groeiproces. Het heeft mij in ieder geval goed geholpen!

by anoniem on Arti-Tof
fijne coaching!

Dankzij de fijne coachingssessies die ik bij Jacqueline gevolgd heb, lukt mij nu beter om meer vanuit mezelf te handelen en tijdig grenzen aan te geven. Jacqueline is een lieve, actieve coach, die ruimschoots aftast waar je mee bezig bent en doorvraagt. Daarbij prikkelt ze je en geeft ze fijne en verhelderende opdrachten voor creatieve verwerking van je groeiproces. Ik heb er erg veel aan gehad.

by Annette Keizer on Arti-Tof
Minder tijd voor werk, meer tijd voor mezelf!

Ik ben docente in het voortgezet onderwijs en kreeg via school de kans om me door Jacqueline te laten coachen op het gebied van timemanagement en werkdruk. Inmiddels ben ik aangekomen bij het eind van dit traject en kan ik zeggen dat ik veel heb gehad aan deze sessies en dat het aantal (over)uren behoorlijk is afgenomen. Hoewel ik wist dat de verandering vanuit mezelf moest komen heeft Jacqueline me goed geholpen de zo gewenste verandering ook daadwerkelijk concreet te maken. Zij luistert naar je en weet goed door te vragen om tot de kern van een probleem te komen. Haar ruime ervaring met het onderwijsveld en met het begeleiden van mensen maakten dat zij aan een half woord genoeg had om zich te kunnen inleven in mijn planningsproblemen. Daarnaast reikte zij ook diverse tools aan om efficiënter te kunnen gaan werken.

by Jan Marcel Schaper on Arti-Tof
Jacqueline is een professionele authentieke creatieve coach

In het geven van de Masterclass Professioneel Coachen heb ik Jacqueline leren kennen als iemand die zeer authentiek het creatieve proces organisch kan laten ontstaan bij de ander. Deze kracht zet ze in om anderen bewust te maken, inzicht te geven tot op zielsniveau aan toe. Een absolute aanrader als je stappen wil maken richting authenticiteit en essentie.

by Saskia on Arti-Tof
Hulp

In dit gesprek heb ik aan de hand van een voorbeelden aangegeven dat ik moeite heb met de volgende situaties:

1.Hoe geef ik aan een (duo-)collega goed mijn grenzen aan?

2.Hoe ga ik om met een medestudent die veel vraagt en weinig tot niets teruggeeft?

3.Hoe ga ik om met een thuissituatie, welke mij zorgen baart?Jacqueline heeft mij aan de hand van deze voorbeelden, handvaten gegeven om met deze situaties om te gaan. Het advies wat betreft het aangeven van grenzen heb ik gelijk ter harte genomen. Het maken van een afspraak met mijn duo-er om buiten school om eens te praten over wat wij samen belangrijk vinden in deze klas, hoe wij apart bepaalde zaken ervaren, maar ook op persoonlijk vlak een connectie zoeken, zijn goede adviezen. Ik heb dan ook gelijk met deze collega een afspraak gemaakt om samen te lunchen.Het advies dat ik gekregen heb met betrekking tot de medestudent: afstand nemen en aangeven dat de problemen die deze persoon ervaart, te groot zijn voor mij om daar een mening over te vormen of om bij te helpen. Vooral het aangeven dat dit probleem voor mij te groot is, is een goede tip. Ik geef daarbij aan dat ik wel wil helpen, maar dat dit niet in mijn macht ligt.De thuissituatie is in 1 dag veranderd, dit door het advies wat ik gekregen heb tijdens dit gesprek. En daar ben ik ontzettend blij mee en dankbaar voor. Ik denk dat ik daarmee de gehele lading van dit gesprek dek.

by Monique on Arti-Tof

Ik heb een aantal sessies gedaan bij Jacqueline en dit heeft me veel verder geholpen. Ik wilde er achter zien te komen waar mijn talenten lagen. Na een burnout die ik volledig dacht te hebben verwerkt, als ook na een complexe familie- en werkrelatie, kwam ik er dankzij de gesprekken met, en creatieve opdrachten van Jacqueline achter, dat je vooral jezelf moet blijven. Het heeft me veel zelfbewuster gemaakt en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Bepaalde dingen in je leven zul je een plaats moeten geven, accepteren en verwerken. Wanneer je dit duidelijk voor ogen hebt, ben je klaar voor een volgende stap. Jacqueline geeft je veel bruikbare tips, hoe je in bepaalde situaties zou kunnen handelen. De combinatie met het creatieve gedeelte werkte voor mij erg bevrijdend!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»