Neem contact op

INDIVIDUEEL coaching

In ons leven is verandering onvermijdelijk, is verlies onvermijdelijk. Geluk en vrijheid schuilen in de souplesse en het gemak waarmee we met die verandering omgaan.

Creatief coaching één op één traject

Iedereen loopt wel eens tegen dingen aan die door het leven heen, herhaaldelijk terugkeren. Je bent er klaar mee, het groeit je boven je hoofd, je loopt steeds tegen hetzelfde aan, je weet niet hoe je met een bepaald gegeven om moet gaan.

Je ervaart stress, spanningen in je lijf en het lukt je niet meer om daar zelf uit te komen. Op tijd sporten of een wandeling in de natuur is niet meer voldoende om de spanning in je lijf kwijt te raken en je hoofd op orde te krijgen. Dan helpt het om eens met een onafhankelijk iemand te praten. Iemand die niemand kent uit je omgeving, die alles wat jij vertelt hoogst privé houdt. Noem het sparren, noem het klankborden, spiegelen of wat jij wilt….

De essentie van de gesprekken liggen in het zoeken naar een manier van omgaan met de onderwerpen zoals dat voor jou goed past. Ontdekken hoe jij de dingen ziet, hoe je ze ervaart, hoe jij daarmee om wilt gaan, waar je voor wilt kiezen, een leven leven zoals dat bij jou past. Maar ook leren hoe je je kan ontspannen, gedachten kan ordenen, als dat nodig is zodat je ook weer verder kan!

Het eerste gesprek is altijd een intake en vrijblijvend!
Heb jij het gevoel dat je je prettig voelt bij mijn werkwijze dan spreken we samen een plan door.
Bel gerust voor een afspraak: 0622068380 of mail

Inclusief

Koffie of thee

Creatieve materialen

Professionele begeleiding

Coachingmoment

We overleggen samen voor een passend moment

Op werkdagen, ochtend, middag en avond mogelijk

Kosten

Intake is gratis

Coaching per uur €87

Kwaliteiten in beeld

  Zicht krijgen op je eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Daar gaat deze creatieve groepstraining over. In een kleine groep van maximaal 8 personen werk je op geheel eigen creatieve wijze aan vraagstukken als ontspanning en inspanning, zelfvertrouwen, werk-prive balans,

Inclusief

cursusbijeenkomsten

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Cursusmomenten

Maandagavond

Dinsdagavond

Donderdagavond

Kosten

€375

Reviews

Jacqueline is een warme persoonlijkheid die ruimte geeft en creëert voor zelfontwikkeling.

Zij geeft  ruimte voor een alternatieve aanpak als de situatie daarom vraagt. Aanpak volgt ontwikkeling.

Marieke

Ik had het gevoel dat ik alleen de kinderen op moest voeden.

Dankzij een interventie van Jacqueline, doen we het nu samen en ben ik ook weer blijer in mijn relatie.

Dominique

“Aandachtig en uitnodigend: Jacqueline geeft je ruimte door met ruimte te luisteren en ook met ruimte te reageren.”

Monique

Aanvraag voor individueel coaching

  Naam (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Telefoonnummer (graag)

  Bedrijf (indien van toepassing)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Arti-Tof
  Average rating:  
   13 reviews
   by San
  Zo warm

  Jacqueline's enthousiasme straalt je al van verre tegemoet. Binnen no-time heeft ze duidelijk waar en hoe ze je adequaat op de goede weg kan zetten. Duidelijke taal waar je mee vooruit kan en tegelijkertijd heel empatisch. Een mooie combinatie. Je wordt echt gezien!!!

   by willem

  Gisteren weer een hele leuke avond gehad, 3 prachtige verftekeningen gemaakt. Die ik met mijn vingers gemaakt heb, ziet er het mooiste uit. Alles in het teken van COBRA en onder de bezielende leiding van Jacqueline. Volgende week in het echt op het doek.

   by anoniem

  Graag wil ik wil graag Arti-Tof onder de aandacht brengen. Jacqueline Braat is de drijvende kracht achter Arti-Tof, zij is coach en coacht/begeleidt mensen met allerlei vraagstukken op een creatieve manier - in de brede zin van het woord! Dit doet ze op individuele basis, maar ze wordt ook ingehuurd door bedrijven. Zij heeft nu een aantal nieuwe programma's die wellicht ook voor bedrijven erg interessant zijn!

  Ik ken Jacqueline al een tijdje - ik schilder bij haar in een van de "1x in de maand"-groepen. Gewoon om beter te leren schilderen, maar ook daarbij merk ik goed dat Jacqueline een ervaren en gedreven coach is. Ze had heel snel door hoe ik in elkaar zit! En we praten natuurlijk wel eens ergens over... Jacqueline staat stevig in haar schoenen, geen zweverig gedoe en ze laat zich echt niks wijsmaken. Een stevige coach die vastpakt en niet loslaat voordat het probleem boven tafel is.

   by anoniem
  Dank

  Beste Jacqueline,
  Heel erg bedankt voor de ontzettende fijne begeleiding! Dank je wel voor het vertrouwen maar ook vooral voor het ene gesprek. Dit heeft wat los gemaakt. Ik ben het gesprek aan gegaan met mijn ouders, met uiteindelijk begrip als resultaat. Dit is natuurlijk stap 1, maar een hele grote stap die ik super eng vond. Én zonder jouw hulp had ik die nooit gemaakt

   by Lalas
  Fijne coach

  Een goede coach is zo objectief mogelijk, betrouwbaar en eerlijk, staat open voor feedback, is bewust en ook flexibel, blijft zichzelf ontwikkelen en dat alles is Jacqueline als creatieve coach.
  Ze neemt je mee op reis naar jezelf op een creatieve wijze door jouw creativiteit daarbij ook in te zetten. Ze ziet en analyseert scherp en snel. Ze is direct en je kunt niet ontsnappen, durf je dat aan dan levert het ook iets op.

   by Anoniem
  Kijk in de spiegel

  Door een aantal fijne persoonlijke gesprekken met Jacqueline ben ik tot een aantal inzichten gekomen waardoor ik weer beter in staat ben verder te gaan. Jacqueline geeft je op een duidelijke manier inzicht in je eigen handelen en wat je zelf aan, en in bepaalde situaties kunt doen. Ze liet mij ook in zien dat ik bepaalde situatie zelf in stand houd. Door de confrontatie aan te gaan kan ik beter naar mijn eigen handelen kijken en er ook bewuster mee aan de slag te gaan. In de spiegel kijken is soms lastig, maar wel nodig om verder te komen in je groeiproces. Het heeft mij in ieder geval goed geholpen!

   by anoniem
  fijne coaching!

  Dankzij de fijne coachingssessies die ik bij Jacqueline gevolgd heb, lukt mij nu beter om meer vanuit mezelf te handelen en tijdig grenzen aan te geven. Jacqueline is een lieve, actieve coach, die ruimschoots aftast waar je mee bezig bent en doorvraagt. Daarbij prikkelt ze je en geeft ze fijne en verhelderende opdrachten voor creatieve verwerking van je groeiproces. Ik heb er erg veel aan gehad.

   by Annette Keizer
  Minder tijd voor werk, meer tijd voor mezelf!

  Ik ben docente in het voortgezet onderwijs en kreeg via school de kans om me door Jacqueline te laten coachen op het gebied van timemanagement en werkdruk. Inmiddels ben ik aangekomen bij het eind van dit traject en kan ik zeggen dat ik veel heb gehad aan deze sessies en dat het aantal (over)uren behoorlijk is afgenomen. Hoewel ik wist dat de verandering vanuit mezelf moest komen heeft Jacqueline me goed geholpen de zo gewenste verandering ook daadwerkelijk concreet te maken. Zij luistert naar je en weet goed door te vragen om tot de kern van een probleem te komen. Haar ruime ervaring met het onderwijsveld en met het begeleiden van mensen maakten dat zij aan een half woord genoeg had om zich te kunnen inleven in mijn planningsproblemen. Daarnaast reikte zij ook diverse tools aan om efficiënter te kunnen gaan werken.

   by Jan Marcel Schaper
  Jacqueline is een professionele authentieke creatieve coach

  In het geven van de Masterclass Professioneel Coachen heb ik Jacqueline leren kennen als iemand die zeer authentiek het creatieve proces organisch kan laten ontstaan bij de ander. Deze kracht zet ze in om anderen bewust te maken, inzicht te geven tot op zielsniveau aan toe. Een absolute aanrader als je stappen wil maken richting authenticiteit en essentie.

   by Saskia
  Hulp

  In dit gesprek heb ik aan de hand van een voorbeelden aangegeven dat ik moeite heb met de volgende situaties:

  1.Hoe geef ik aan een (duo-)collega goed mijn grenzen aan?

  2.Hoe ga ik om met een medestudent die veel vraagt en weinig tot niets teruggeeft?

  3.Hoe ga ik om met een thuissituatie, welke mij zorgen baart?  Jacqueline heeft mij aan de hand van deze voorbeelden, handvaten gegeven om met deze situaties om te gaan. Het advies wat betreft het aangeven van grenzen heb ik gelijk ter harte genomen. Het maken van een afspraak met mijn duo-er om buiten school om eens te praten over wat wij samen belangrijk vinden in deze klas, hoe wij apart bepaalde zaken ervaren, maar ook op persoonlijk vlak een connectie zoeken, zijn goede adviezen. Ik heb dan ook gelijk met deze collega een afspraak gemaakt om samen te lunchen.  Het advies dat ik gekregen heb met betrekking tot de medestudent: afstand nemen en aangeven dat de problemen die deze persoon ervaart, te groot zijn voor mij om daar een mening over te vormen of om bij te helpen. Vooral het aangeven dat dit probleem voor mij te groot is, is een goede tip. Ik geef daarbij aan dat ik wel wil helpen, maar dat dit niet in mijn macht ligt.  De thuissituatie is in 1 dag veranderd, dit door het advies wat ik gekregen heb tijdens dit gesprek. En daar ben ik ontzettend blij mee en dankbaar voor. Ik denk dat ik daarmee de gehele lading van dit gesprek dek.

  Page 1 of 2:
  «
   
   
  1
  2
   
  »