Neem contact op

Schildercursus 1x in de maand

Een avond in de maand om jouw creativiteit met tekenen en schilderen te ontdekken, uit te diepen, op te halen.

Onze 1 x in de maand cursus is wellicht wat voor jou. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met uiteenlopende schilderstijlen, materialen en technieken. Er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Afsluitend met een drankje en wat lekkers, evalueren we elkaars werk.

U kunt bij de schildercursus 1x in de maand kiezen uit (inschrijving mogelijk onderaan de pagina)

Ontdekken

 Je krijgt een groot variëteit aan materialen en technieken wilt uit  proberen met diverse technieken. Kies ook deze optie als je abstract, landschap, grote opdracht van alles wilt doen in je cursus.

Abstract

Abstract is lastiger dan sommige mensen denken. Je kan natuurlijk zomaar wat verf smeren maar of dat de lading dekt van een goed abstract werk… Bij 10x abstract leer je op diverse wijze een abstract werk opbouwen.

Landschap

Landschappen schilderen is super leuk om te doen! De diversiteit is groot. Vele techieken en  de verschillende materialen waarin je kan uitwerken komen aan de orde.

Waarneming

Objecten in de ruimte vangen in het platte vlak is een kunst op zich! Goed kijken is essentieel en soms ook nog best lastig. Wil jij dit graag oefenen? Dan kan dat bij deze cursus.

Grote opdracht

 Interessanter is soms om wat langer aan een werk te werken, meerdere avonden. Dus complexere opdrachten en technieken krijgen hier een kans. Proces wordt belangrijker dan product (resultaat).

Atelier avond

Atelieravond is voor mensen die zelf willen los gaan en elkaar willen inspireren zonder les, een vaste avond zeker gaan schilderen (thuis kom je er misschien niet toe). Mooie stimulans om creatief te blijven.

Inclusief

10 cursusbijeenkomsten

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Een glas wijn/fris

Cursus momenten

Maandagochtend

Maandagavond

Dinsdagavond

Woensdagavond

Donderdagochtend

Donderdagavond

Kosten

Cursusjaar loopt van september t/m juni.

€310 volledig cursusjaar,
in 2 termijnen te betalen (sept/jan). U kunt ook gedurende het jaar instromen, het lesgeld wordt dan aangepast.

Reviews

Al 4 jaar schilder ik bij Jacqueline . De ene keer een opdracht die dicht bij je ligt, de andere keer een opdracht die je uitdaagt je grenzen te verleggen. Met een gezellig clubje bij elkaar leven we ons uit. Een echt avondje uit. Even in een andere wereld, los van alle dagelijkse beslommeringen. Na afloop (onder het genot van een hapje en een drankje) nog een korte nabeschouwing en vooral heel voldaan naar huis. Hoe mooi kan ’t zijn……..

Margreet

k was op zoek naar het creatieve in mijzelf wat in de loop der jaren toch echt een heel stuk minder is geworden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn hoofd af en toe eens leeg te maken, iets wat ieder mens nodig heeft vandaar mijn aanmelding. Bij de eerste les even elkaar leren kennen maar dit gaat erg snel. 10 x per jaar een rondleiding door diverse schilderkunsten en alle facetten die daarbij horen, echt leuk en interessant om dit eens mee te maken. Jacqueline is een bedreven mens met liefde voor haar vak die graag voor haar cursisten klaarstaat maar ze ook in hun waarde laat. Na 3 lessen heb ik nog niet echt de kunstenares in mijzelf gevonden maar ik geniet er wel van, bedankt Jacqueline!

Daan

Op woensdagavond schilder ik 1x per maand in de ateliergroep. Een avondje ontspannen vrij schilderen in een gezellige sfeer. met goede materialen, goed licht, muziekje op de achtergrond en lekkere koffie! Een avondje echt even voor mezelf, waar ik naar uit kijk! Jacqueline geeft je de ruimte om je eigen stijl te ontdekken en is er om je net dat stapje verder te laten nemen. Daardoor blijft het resultaat steeds verrassen!

Emmy

Proefles

Weet je nog niet zeker of jij een heel jaar zou willen starten? Kom dan proeven en ontdekken wat zo’n les 1x in de maand inhoudt.

Inclusief

Benodigde kunstzinnige materialen

Deskundige begeleiding

Onbeperkt koffie/thee

Een glas wijn/fris

Tijden

Kijk voor de meest actuele momenten waarop u een proefles kunt volgen bij het proefles aanmeld formulier.

Kosten

De kosten voor een proefles bedragen €35, als u zich aan het einde van de avond inschrijft voor de 1x in de maand cursus krijg je 15 euro korting op het cursusjaar.

Aanmelden 1X in de maand cursus

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Voorkeurs lesdag 2024-2025 van september tot en met juni:
  Maandagavond 19:30 - 22:00
  Dinsdagavond 19:30 - 22:00
  Woensdagavond 19:30 - 22:00

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel
  Create your own review
  Arti-Tof
  Average rating:  
   0 reviews
  Coaching teams