Wil je graag tekenen of schilderen en kom je er thuis maar niet aan toe? Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Zoek je inspiratie en motivatie? Dan is onze 1 x in de maand cursus wellicht wat voor jou. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met uiteenlopende schilderstijlen, materialen en technieken. Er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Afsluitend met een drankje en wat lekkers, evalueren we elkaars werk.

10x in de maand kan je kiezen uit de volgende varianten:
I     Ontdekken van materialen en technieken met onderwerpen als hieronder mixed
II   Abstract 10x
III  Landschap 10x
IV  Tekenen en schilderen naar de waarneming 10x

V   Portret 10x ( realistisch, abstract, figuratief ect)

VI    Meerdere avonden aan een grotere opdracht werken

VI  Atelier avond, zelf je opdrachten bedenken en vrij werken. Geen les!

 

Inschrijven is mogelijk, er is altijd ruimte voor een proefles!

De avond wordt altijd afgesloten met een evaluatie onder het genot van een drankje en een hapje.

Naast dat u zich op creatief gebied ontwikkeld, is het ook een totaal concept voor een avondje uit.
1x keer in de maand een cadeautje aan jezelf!
Voor alle materialen en versnaperingen wordt gezorgd!

Overzicht

Personen 4 tot 8 personen
Tijd
  • maandagochtend 9:00 – 11:30
  • maandagvond 19:30 – 22:00
  • dinsdagavond 19:30 – 22:00
  • woensdagavond 19:30 – 22:00
U krijgt
  • Alle benodigde kunstzinnige materialen
  • Deskundige begeleiding
  • Onbeperkt koffie en thee met iets lekkers
  • Een glas wijn/frisdrank!aan het einde van de avond
Kosten €300 volledig cursusjaar in 2 termijnen te betalen.
Stroomt u gedurende het jaar in dan worden de lessen die al geweest zijn in mindering gebracht. Hierover wordt u uitvoerig geïnformeerd.
Proefavond €30 voor een avond. Daarna kan u beslissen of u verder gaat bij Arti-tof.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 20 reviews
by Diana de Been on 1x in de maand
Heerlijk!

Dit seizoen toch weer begonnen met 1x in de maand creatief bezig zijn. Ik merk duidelijk verbetering met vorige keer. Het wordt echt steeds een beetje beter! En niks zo lekker als op maandagmorgen naar Jacqueline te lopen door de herfstlucht en dan je morgen te beginnen met een bak koffie en een opdracht die meteen je creatieve genen wakker schudt! Bedankt Jacqueline!

by bianca v Hooijdonk on 1x in de maand
heerlijk ontspannen

1 x per maand op woensdagavond naar arti-tof bij Jacqueline eerste keer was ik nog heel onzeker maar voelde me gelijk op mijn gemak super gezellig ook en wat bleek naar 20 jaar nog steeds heerlijk om te doen. Dus ik ga zeker verder eigen inbreng word ook zeker gestimuleerd door Jacqueline. Het is echt mijn avond heerlijk , tot na de zomer maar eerst nog heerlijk de eindopdracht afmaken. Echt een aanrader

by Maria Egelmeer on 1x in de maand
Trots

Sinds februari ben ik gestart met 1x per maand een avond schilderen bij Arti-tof. Ik heb daar ontdekt dat ik verborgen talenten heb en ik ben trots op mezelf!! Ik geniet steeds weer van een avond tijd voor mezelf. Jacqueline helpt me steeds goed op weg, legt uit welke technieken ik kan gebruiken en helpt waar nodig. Voor mij echt een avond genieten. Ik heb me weer aangemeld voor volgend jaar! Bedankt Jacqueline.

by Emmy on 1x in de maand
ontspannend aan de slag

Op woensdagavond schilder ik 1x per maand in de ateliergroep. Een avondje ontspannen vrij schilderen in een gezellige sfeer. met goede materialen, goed licht, muziekje op de achtergrond en lekkere koffie! Een avondje echt even voor mezelf, waar ik naar uit kijk! Jacqueline geeft je de ruimte om je eigen stijl te ontdekken en is er om je net dat stapje verder te laten nemen. Daardoor blijft het resultaat steeds verrassen!

by Theo on 1x in de maand
Fantastische proefles

Een schilderles bij Jacqueline is een bijzondere ervaring. Vanaf het begin neemt ze je mee op reis om jouw talent naar boven te halen. Je kiest een onderwerp en ze begeleidt je met advies, materialen en het uitleggen van techniek. Wat er dan gebeurt is onbeschrijflijk: je ziet het beeld wat je wilde neerzetten voor je ogen ontstaan met de juiste kleuren, het goede perspectief.... gras lijkt echt gras, de lucht is levensecht blauw met witte wolkjes.... bomen lijken in de wind te wuiven.... Het is alsof je in je eigen schilderij staat.Vanaf september ga ik op cursus..... ik wil echt veel meer leren.

by Margreet on 1x in de maand

Al 4 jaar schilder ik bij Jacqueline . De ene keer een opdracht die dicht bij je ligt, de andere keer een opdracht die je uitdaagt je grenzen te verleggen. Met een gezellig clubje bij elkaar leven we ons uit. Een echt avondje uit. Even in een andere wereld, los van alle dagelijkse beslommeringen. Na afloop (onder het genot van een hapje en een drankje) nog een korte nabeschouwing en vooral heel voldaan naar huis. Hoe mooi kan ’t zijn……..

by Nancy de Zwaan on 1x in de maand
1x in de maand een ontdekkingsreis!!

Ik was op zoek naar het creatieve in mijzelf wat in de loop der jaren toch echt een heel stuk minder is geworden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn hoofd af en toe eens leeg te maken, iets wat ieder mens nodig heeft vandaar mijn aanmelding.
Bij de eerste les even elkaar leren kennen maar dit gaat erg snel. 10 x per jaar een rondleiding door diverse schilderkunsten en alle facetten die daarbij horen, echt leuk en interessant om dit eens mee te maken. Jacqueline is een bedreven mens met liefde voor haar vak die graag voor haar cursisten klaarstaat maar ze ook in hun waarde laat. Na 3 lessen heb ik nog niet echt de kunstenares in mijzelf gevonden maar ik geniet er wel van, bedankt Jacqueline :0)

by Marjan on 1x in de maand
Heerlijk ontspannen....

Elke maand kijk ik er weer naar uit. Een avondje heerlijk relaxed schilderen en tekenen onder begeleiding van Jacqueline. Iedereen zijn eigen stijl en niveau maar aan het einde van de avond allemaal weer een leuk resultaat. Steeds meer ontdek je van jezelf en durf je te doen op het doek/papier. Ik kijk uit naar het 3e jaar bij Arti-Tof. Nu eerst op naar de expositie eind augustus!!

by Ingrid van Aalst5 on 1x in de maand
1x in de maand

Elke maand een avond mezelf ontdekken, ontdekken welke schilder of tekentechniek mij het meest ligt. Natuurlijk nog leuker wanneer je werk lukt en je er een blij en voldaan gevoel door krijgt. Met de deskundige hulp en aanwijzingen van Jacqueline Braat wordt de avond een leerzaam reisje langs allerlei verftechnieken. Samen met de andere cursisten hebben we 1 x in de maand een sfeervolle en creatieve avond. Echt een aanrader.

by Roxanne on 1x in de maand
1x in de maand

Opgeroeid tussen verschillende, kleurrijke ingevulde schilderdoeken en afgestudeerd als Grafisch Vormgever. Je zou denken die zit uren tussen de kleuren, kwasten, doeken en al het andere leuke materiaal wat je maar kan bedenken waarmee je even creatief gek kan doen. Toch is dat niet zo… ik kon nooit de tijd en ruimte hiervoor vinden.. Enkel eens een tekening met houtskool of iets dergelijks. Ik liet deze dan natuurlijk altijd wel vol trots aan familie, vrienden en kennissen zien. Hierdoor vertelde destijds een collega van mij dat ze lessen volgde hier bij Arti-Tof.

Ik trof deze goed gevulde website aan en nam gelijk ook een kijkje op de Facebookpagina en ja.. mijn enthousiasme voor dit mooie vak werd weer opgewekt! Ik heb met Jacqueline een proefles afgesproken om eens kennis te maken met haar vorm van lesgeven. Ik kreeg die avond een warm welkom en voelde me er al snel op me gemak. De geur van koffie (die Jacqueline voor aanvang van een les klaar zet) hielp daar natuurlijk ook aan mee 😉 Inmiddels heb ik al een paar lessen gevolgd en ben er nog steeds van overtuigd hoe leuk het is om je energie even kwijt te kunnen in een creatieve opdracht en ga hier dan ook zeer zeker mee door! Zijn er vragen over kunststromingen, vragen over bepaalde technieken en eventuele EHB(C)O (Eerste Hulp Bij (creatieve)Opdrachten) .. geen nood… Jacqueline is daar voor de juiste hulp en antwoorden!

“1x in de maand” een cursus overdag of in de avond waarbij je gewoon even alles opzij kan zetten en jouw emoties via een gegeven opdracht op papier/doek kan zetten in huiselijke omgeving.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»