cropped-cropped-banner-slide2-clean.jpg

Individuele coaching

Wil jij bewust keuzes maken in werk en ontwikkeling, doelen bereiken en je ambities waarmaken?

Ik geloof dat mensen (bijna) alles kunnen bereiken wat ze willen. Als je met mij een loopbaan- of coachtraject aangaat, draait het erom om jouw ambitie en doelen tot werkelijkheid te maken.

zinderend beleven 3

1x in de maand

Graag maandelijks een avondje creatief bezig zijn onder het genot van een hapje en een drankje?

Maak onder professionele begeleiding kennis met verschillende stijlen en materialen die de schilderkunst haar diversiteit geven. Zo heeft u maandelijks een relaxmomentje voor uzelf.

in de flow 2

5x in de flow!

5 Avonden lekker experimenteren en een opbouw van een schilderij dat je nog nooit gedaan hebt!

Toevoegen en weghalen, veel verschillende technieken ect. Wil jij met inspirerende opdrachten een werk in 5 avonden opbouwen? Op dinsdagavond lekker aanrommelen op twee doeken

zz2

Zinderende Zintuigen

Verwen uzelf eens met dit totaalpakket of geef een schilderworkshop cadeau!

Zinderende Zintuigen biedt een creatieve uitdaging, gecombineerd met een smakelijke lunch. Seizoensgebonden kunt u genieten van dit volledig verzorgde dagje uit, waarbij zowel de leek als de ervaren creatieveling uitgedaagd wordt.

aboriginal art

Aboriginal Art

’Stippel je leven uit…’De Aboriginals schilderen om hun verhaal van generatie op generatie door te geven. Lijnen worden middels ontelbare stipjes getrokken, zoals de voetsporen van mens en dier op moeder aarde.

Een workshop waarin je werkt in de geest van de Aboriginals. Stippel jij jouw leven in symboliek uit in 2 avonden?

28630142950_4f0a6768c1_o

Korte cursus Karel Appel

Terug naar de kindertijd waar je nog niets had afgeleerd! Uit de losse hand gaan werken. “Ik rotzooi maar wat aan ! ook uitproberen? Wil jij ook  losser leren werken? Terug naar je kindertijd met uitbeeldingen? Probeer het uit!

Mondriaan

Korte cursus Mondriaan

Kunstgeschiedenis over Mondriaans leven. Realistisch tekenen en omzetten naar een abstract beeld. 3 avonden, 1 doek diverse schetsen! Een enorme uitdaging om aan te gaan
dhali

Korte cursus Dali

Ook jouw dromen uitwerken op papier zoals Dahli dat deed? Gekke combinaties  combineren in een werk? Tekenen schilderen combineren