header 6

Vijf avonden lekker experimenteren en een opbouw van een schilderij dat je nog nooit gedaan hebt!   Een proces met jezelf aangaan en het doek.

Vind jij het leuk om op een compleet andere manier een schilderij te maken? Wil jij met inspirerende opdrachten een werk in 5 avonden opbouwen? Toevoegen en weghalen, veel verschillende technieken etc. Wil jij 5 avonden lekker aanrommelen op twee doeken?
Kom dan naar deze korte cursus!

Overzicht

Tijd 19:30 – 22:00 Particulier
19:00 – 22:30 Rabobank training
Datum 15 januari, 22 januari, 29 januari,

12 februari, 19 februari

U krijgt
  • Alle benodigde kunstzinnige materialen
  • Deskundige begeleiding
  • Onbeperkt koffie en thee met iets lekkers
  • Een drankje aan het einde van de avond
Kosten €170 Particulier
€250 Rabobank personeel

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Franka Mathijssen on Blank Business Name

Vijf hele fijne schilderavonden gehad. Lekker gewoon gaan, nog niet bezig met het resultaat. Fijn om je eigen ding te doen en indien gewenst tips te krijgen. Jacqueline voelt dit goed aan. Uiteindelijk 5 ontspannen avonden schilderen met een leuke groep en mooie schilderijen gemaakt.

by Ingrid Verhoef on Blank Business Name
In the flow

In the Flow gevolgd bij Arti- Tof.Genoten van 5 avonden heerlijk uiting geven aan creativiteit met diverse materialen en kleuren wat geleid heeft tot 2 mooie doeken.Volgend jaar ga ik weer.

by Nancy van den Broek on Blank Business Name

In the flow is een geweldige schildercursus ! Ik had totaal geen ervaring met een doek , maar wat super wat je kunt na 5 lessen....en hoe blij ik nu ben met mijn schilderijen !Jaqueline staat je bij met de juiste adviezen, zeer ervaren !Kortom een aanrader hoor !!

by Simone Mutsters on Blank Business Name
in de flow

5 avonden een zeer ontspannende beleving.....door Jacqueline word je op een professionele manier gecoacht naar het vrij schilderen..Het loslaten van vaste gewoontes was voor mij zeer bevrijdend en verrassend.....En dit alles in een gezellige knusse ruimte...... een aanrader voor iedereen...

by Ingrid Swinkels on Blank Business Name
Go with the flow

Dit is heerlijk ontspanned. Ik heb "In the flow" dit jaar gedaan. Verassend spannend en ontspannend. Heerlijk steeds weer een verassing hoe het eindresultaat zou worden. Ik kom zeker terug! En wat Jacqeuline betreft. ... een lieve, sociale, creatieve vrouw. Echt een aanrader! Veel plezier alvast, Ingrid Swinkels

by Marjan on Blank Business Name

Ik kom al een tijd bij Jacqueline en dit was nieuw voor mij. Vijf weken achter elkaar werken aan twee doeken. Elke week zonder plan aan de slag en aan het einde van de avond al blij zijn met je eindresultaat. Maar die week daarna werd hij nog mooier (en heel anders)... Echt in de flow richting een mooi eindresultaat. Als je iets miste in je doek was Jacqueline er om je werk nog krachtiger te maken. Alles loslaten en gewoon zien wat het resultaat is. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik zeker nog een keer ga doen bij Jacqueline!!

by Margot on Blank Business Name
Heerlijke avonden

De cursus In The Flow was heerlijk! Vijf avonden werken aan twee doeken, zonder precies te weten wat het eindresultaat zou worden. En precies dat, het niet weten, vond ik fijn. Gewoon voelen wat er in je opkomt en het werk laten ontstaan. Geen ingewikkelde opdracht, maar vanuit jezelf aan het werk gaan. Steeds op diezelfde twee doeken. Delen weghalen en/of aanvullen. Met deskundige tips, aanwijzingen en adviezen van Jacqueline. Erg fijn. De avonden waren ontspannend en gezellig. Een echte aanrader! En het eindresultaat? Daar was ik trots op:-)