Passend onderwijs en OOL

Talenten van kinderen inzetten, werken vanuit hart en handen naast het hoofd. Dat zijn de nieuwe uitdagingen van ons onderwijs. Toetsing niet voorop zetten maar juist de vaardigheden aanspreken. Hierbij hou je het curriculum en de kerndoelen onderwijs uiteraard nog steeds voor ogen. Onderwijs en OOL in de kinderschoenen en is nog lang niet altijd even simpel om daar handen en voeten aan te geven
Daarom is het enorm interessant om eens te gaan ervaren hoe kunstzinnige vakken en wetenschap en techniek juist zorgen voor passend onderwijs!

Gaat u samen met mij het proces aan om het maximale aan kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen bij kinderen? Ik ga graag met u het proces in. Stapje voor stapje een ontwikkeling en een verandering ingaan geeft veel positieve energie in uw school bij leerkrachten, kinderen en ouders! Samen de ontwikkeling ingaan, spannend en uitdagend.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Monique Putters on Arti-Tof
Kunstweek Carillon

Bij deze wil ik je namens mijn groep (6) hartelijk danken voor de workshop die je ons gegeven hebt. Twee uur lang zijn de leerlingen geboeid geweest door de muziek, het verhaal en hun eigen schilderkunst. Mooie eindresultaten en enthousiaste leerlingen en juf!

by Hanne Poos on Arti-Tof
Arti-tof timmert aan de weg in onderwijsland

Individuele kunstenaars kunnen bij KOEPEL, de marktplaats voor cultuureducatie, terecht om hun kunstprojecten aan te bieden. Jacqueline is tot op heden de enige 'vrije' beeldende kunstenaar die hiervan gebruik maakt. Ze ontwikkeld mooie projecten en ze is pedagogisch en didactisch goed onderlegd. Maar wat vooral zo aanstekelijk werkt is het enthousiaisme waarmee Jacqueline haar vak; beeldende vorming, kan overbrengen bij leerkrachten en leerlingen. Ze inspireert en haalt de creativiteit bij jong en oud naar boven. En daar krijg je nooit genoeg van....
Hanne Poos