Een  goed voorbeeld van gastdocent/ onderwijs op maat is:
Voorbeeld: Projecten om een nieuwe naam voor een school te bedenken waarbij kinderen geprikkeld worden tot een nieuwe naam via kunstzinnige opdrachten. Voorbeeld: Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is…. voor de Bredeschool Plan Hooghuis te Etten-Leur! Voorbeeld: Projecten om een nieuwe naam voor een school te bedenken waarbij kinderen geprikkeld worden tot een nieuwe naam via kunstzinnige opdrachten. Voorbeeld: Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is…. voor de Bredeschool Plan Hooghuis te Etten-Leur!

Doel van dit project was:

Via een kunstproject kinderen bewust maken van de wijk en de omgeving en een nieuwe naam bedenken voor de Bredeschool en park. Behoefte aan een draaiboek voor een kunstweek en geen tijd om dit zelf in elkaar te zetten? Vraag naar de mogelijkheden! Ik ben breed inzetbaar. De combinatie kunst en techniek is heel erg mooi en biedt heel veel mogelijkheden om kinderen op een hele mooie en leuke manier een breed aanbod te bieden. Via een kunstproject kinderen bewust maken van de wijk en de omgeving en een nieuwe naam bedenken voor de Bredeschool en park. Behoefte aan een draaiboek voor een kunstweek en geen tijd om dit zelf in elkaar te zetten? Vraag naar de mogelijkheden! Ik ben breed inzetbaar. De combinatie kunst en techniek is heel erg mooi en biedt heel veel mogelijkheden om kinderen op een hele mooie en leuke manier een breed aanbod te bieden.

Wilt u ook dat er mee gedacht wordt rondom een projectweek, themaweek of een nieuwe naam? Wilt u ook dat er mee gedacht wordt rondom een projectweek, themaweek of een nieuwe naam?
Wilt u een inspirerende bijeenkomsten voor uw team? Maak een afspraak met Jacqueline en ze maakt bijeenkomst of lessen speciaal voor u op maat.

Ik ben docent Beeldende vakken, basisschoolleerkracht en beeldend kunstenaar Een unieke combinatie!
Indien U een project op school wilt of u wilt graag een beeldend kunstenaar in de klas om het creatieve gedeelte te verzorgen? Dan kom ik heel graag in uw klas les geven!
Indien u een project wilt speciaal voor uw school dan ontwikkel ik deze graag.

Neem contact met me op en ik bel/mail u zo snel mogelijk terug!

Scholen waar ik al een keertje welkom was:

BS ’t Carillon te Etten-Leur

PCBO Vincent van Goghschool te Etten-Leur

BS de Klankhof te Etten-Leur

Bredeschool Etten-Leur.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gastdocent
Average rating:  
 0 reviews