Arti-tof kan op diverse manieren coaching voor onderwijs inzetten:

  • personal training, loopbaancoaching
  • teamtraining
  • eigenvaardigheidstraining omtrent beeldend onderwijs
  • proces implementatie vanuit visie naar beeldend onderwijs in de klas (cultuureducatie trajecten)

Wilt U met uw team onderzoeken op welke wijze u de kunstvakken in samenhang met uw schoolvisie implementeert dan help ik u daar graag mee. Welke specialisatie u gaat kiezen om als eerste uit te gaan werken, inventariseren wat uw team daar voor nodig heeft om dat zelf goed, wel of geen samenhang met andere vakken/domeinen.

Kosten

Afhankelijk van het traject en proces. Na een goed oriƫnterend gesprek en formulering van doelstellingen, schrijf ik graag een plan voor uw school met daarbij een offerte van de kosten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arti-Tof
Average rating:  
 1 reviews
by Annette on Arti-Tof
Timemanagement

Ik ben docente in het voortgezet onderwijs en kreeg via school de kans om me door Jacqueline te laten coachen op het gebied van timemanagement en werkdruk. Inmiddels ben ik aangekomen bij het eind van dit traject en kan ik zeggen dat ik veel heb gehad aan deze sessies en dat het aantal (over)uren behoorlijk is afgenomen. Hoewel ik wist dat de verandering vanuit mezelf moest komen heeft Jacqueline me goed geholpen de zo gewenste verandering ook daadwerkelijk concreet te maken. Zij luistert naar je en weet goed door te vragen om tot de kern van een probleem te komen. Haar ruime ervaring met het onderwijsveld en met het begeleiden van mensen maakten dat zij aan een half woord genoeg had om zich te kunnen inleven in mijn planningsproblemen. Daarnaast reikte zij ook diverse tools aan om efficiƫnter te kunnen gaan werken.