Speedplainten is in een korte tijd rondom een thema/onderwerp je gedachten in kaart brengen.

Na een korte inspirerende uitleg om tot beelden te komen gaan mensen aan de slag op een doekje.

Binnen 1 uur mogen ze een resultaat wegzetten. Dit kan heel goed tijdens een bijeenkomst of seminar om met het thema van die dag bezig te zijn en mensen later na de bijeenkomst nog eens daar over na te laten denken?Het zien van het schilderij doet uw boodschap herleven.

Of gewoon jezelf tijdens de pauze ontspannen en/of concentreren op heel wat anders?

Dat kan met speedpainten! Iedereen kan, gehuld in beschermende kleding, een klein schilderij maken tijdens een workshop schilderen.

Wilt u de boodschap van het seminar op een andere manier door laten dringen? Jacqueline Braat is in staat de creativiteit van een groot aantal deelnemers tegelijkertijd aan te wenden tot een resultaat, dat u vooraf niet voor mogelijk had gehouden!. Uw boodschap komt beter over en blijft daardoor beter hangen. De effectiviteit van uw doelstelling wordt versterkt. Aan het einde van de dag kan iedereen zijn of haar gemaakte werk mee naar huis nemen als herinnering aan de bijzondere bijeenkomst. Het zien van het schilderij doet uw boodschap herleven.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 4 reviews
by De Klimroos on Workshop speedpainten
surprise 2.0

Bijzondere warme studiedag gehad met het gehele team! Sinterklaas surprises 2.0. Inspiratie met en door Arti-tof. Bedankt Jacqueline!

by Corinne de Bruijn on Workshop speedpainten
Mooie afronding

Op vrijdag 9 oktober jl hebben we onze kwartaalmeeting met Perficio Adviseurs afgerond met korte workshop. Een mooie manier om tot een echte afronding te komen. Bovendien heb ik weer ontdekt hoeveel plezier ik beleef als ik aan het schilderen ben.

by Hanny Lens on Workshop speedpainten
Leuke workshop!

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van SHL-Groep Praktijkondersteuning hebben wij onze medewerkers een workshop speedpainten aangeboden, als onderdeel van onze jubileumdag. De workshop was zeer geslaagd. Jacqueline was erg enthousiast en bracht dat ook over op de groep. Wij kijken terug op een hele leuke en ontspannen middag!

by Marlon Monden on Workshop speedpainten
speedpainten met MT team

Samen met ons MT team hebben wij een kwartiertje tot een half uur gespeedpaint en ons gevoel bij het werk op een doek gezet.

Leuk als teambuilding en natuurlijk altijd de herinnering aan de bijeenkomst met het management team als we naar de 5 leuke schilderijtjes kijken.