Gezellig een dag, ochtend, middag of avond een schilderworkshop ondergaan?
In de vorm van een mini-zinderende zintuigen of juist heel uitgebreid?
Ik maak voor elke groep een schilderworkshop op maat! Ik bekijk de wensen vanuit de opdrachtgever.
Bedenk wel: het is meer dan een uitje, het is meer dan alleen maar schilderen het geeft de groep veel meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken!
Mogelijk zijn:

  • Gezamenlijk aan een groot kunstwerk werken
  • Onder begeleiding een zelfportret maken
  • Je collega, die elke dag tegenover je zit, schilderen
  • Je marketingcampagne in een schilderij verwerken

Alles kan, niets moet of je nu wel of niet creatief bent, maakt helemaal niets uit. Het gaat erom dat je op een leuke manier met elkaar aan de slag gaat en tot een leuk eindresultaat komt. Gezelligheid, een hapje en drankje horen daar onlosmakelijk bij.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 6 reviews
by Caro van Will on Bedrijfsfeest
bedrijfsfeest Amphia

Bedankt Jacqueline voor een hele gezellige middag! De doekjes die we met de collega's hebben gemaakt (thema: genieten) hangen nu vrolijk bij ons in de koffiekamer. Ze herinneren ons aan een gezellige dag. En aan het feit dat schilderen hartstikke leuk is zeker met een leuke en enthousiaste coach! Smaakt naar meer....

by Anja van Alphen on Bedrijfsfeest
Heel leuk!

Afgelopen weekend hebben we een bedrijfsuitje gehad met collega's. We hebben allen een schilderijtje gemaakt met het thema Genieten. Dit was erg geslaagd mede dankzij Jacqueline door de goede begeleiding en het meedenken. Superbedankt voor deze leuke middag. We zouden het zo weer doen!

by Lian Peeters on Bedrijfsfeest
Genieten

Het jaarlijkse uitje georganiseerd met collega's. Dit jaar verrassend iets anders. Creatief bezig zijn. Workshop schilderen. Met als thema "genieten". We hebben dan ook allemaal genoten en een mooi eindresultaat gemaakt. Waar we nog lang van kunnen nagenieten op de afdeling waar het resultaat komt te hangen. Twee platen met ieder 15 doekjes van 30x30. Het is zeker als uitje aan te bevelen!

by Daiëlle Rikken on Bedrijfsfeest
verrassend

Ik houd niet van schilderen, kan niet tekenen en toch was is verrast over wat er in een half uit uit min vingers kwam. Niet een concreet beeld, maar wel een uiting van wat ik voor ogen had. De stimulans van Jacqueline heeft hier zeker aan bijgedragen. Alles wat er is mag er zijn. Echt een aanrader!

by Anja Machielsen on Bedrijfsfeest
teamuitjes afsluiting schooljaar

Wij vonden het een hele leuke ervaring om in een erg leuke ambiance heel intensief bezig te zijn met verf en penselen!

met vriendelijke groet,

Anja Machielse
directeur Obs de Springplank te Fijnaart

by Gastouderbureau Steentje on Bedrijfsfeest
Een top middag

Op 14 december 2013 hebben we (in plaats van een kerstborrel)een lunch met schilderworkshop gehad i n de Smeltkroes. Ik heb hele leuke reacties gehad van de overige deelnemers. Het was met recht een top middag. Zeker voor herhaling vatbaar.